ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 super ενυδατικές κρέμες σώματος που μυρίζουν καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

30 Αυγούστου 2023

5 super ενυδατικές κρέμες σώματος που μυρίζουν καλοκαίρι
Pexels
Ανακάλυψε 5 ελαφριές κρέμες σώματος που δεν αφήνουν ίχνος λιπαρότητας

Τo καλοκαίρι όλες μας λατρεύουμε να φοράμε φούστες και σορτς και μπορεί ο Σεπτέμβριος να έρχεται αλλά οι υψηλές θερμοκρασίες παραμένουν. Επομένως η ενυδάτωση βρίσκεται στα dos της εποχής. Μια ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι έτοιμη να δεχτεί τον ήλιο, εξασφαλίζοντας το υπέροχο μαύρισμα με διάρκεια.

Οι κρέμες σώματος λοιπόν θεωρούνται απαραίτητες και μπορούν να σου προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και δροσερή υφή. Το αιώνιο πρόβλημα είναι ότι πολλές κρέμες δημιουργούν έντονη την αίσθηση λιπαρότητας και αυτό δεν μας αρέσει καθόλου. Υπάρχουν όμως οι κρέμες σώματος που πληρούν όλα τα κριτήρια και δημιουργούν ένα μεταξένιο πέπλο απαλότητας στην επιδερμίδα.

Plus, μυρίζουν υπέροχα γι’ αυτό και μπορούν να αντικαταστήσουν ακόμα και το αγαπημένο σου καλοκαιρινό άρωμα!

Βρες παρακάτω τις καλύτερες κρέμες σώματος που θα λατρέψεις και τη νέα σεζόν:

DUST+CREAM Κρέμα Σώματος με άρωμα καρπούζι & σταφύλι - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Κρέμα σώματος με άρωμα καρπούζι και σταφύλι, ιδανική για την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας. Η εμπλουτισμένη σύνθεση της με ενυδατικά συστατικά απορροφάται εύκολα και γρήγορα, διατηρώντας την επιδερμίδα απαλή, χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Το μελισσοκέρι είναι ένας ισχυρός ενυδατικός παράγοντας, ιδανικός και για το πολύ ξηρό δέρμα, που ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα. Το εκχύλισμα αλόης εισχωρεί στο δέρμα και το αφήνει λείο και απαλό, βοηθώντας στη μείωση των δερματικών ερεθισμών. Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης.

ESTÉE LAUDER BEAUTIFUL PERFUMED BODY LOTION - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Ανάλαφρη λοσιόν σώματος, που απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα. Χαρίζει στην επιδερμίδα μια ενυδατωμένη, απαλή και μεταξένια αίσθηση. Ελαφρά αρωματισμένη με το άρωμα Βeautiful, το άρωμα των χιλιάδων λουλουδιών.

VIKTOR & ROLF FLOWERBOMB BODY MILK - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Ιδανικό "ζευγάρι" με το άρωμα Flowerbomb των σχεδιαστών Viktor&Rolf, αυτό το μεταξένιο γαλάκτωμα σώματος τυλίγει το σώμα με ένα εθιστικό κοκτέιλ από γιασεμί, τριαντάφυλλο, φρέζια, ορχιδέα και πατσουλί.

BLUE SCENTS BODY CREAM PURE - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Κρέμα σώματος με σύνθεση πλούσια σε θρεπτικά και ενυδατικά συστατικά. Το βούτυρο καριτέ, το οργανικό ελαιόλαδο και ένας συνδυασμός από φυτικά εκχυλίσματα θα θρέψουν και θα ενυδατώσουν σε βάθος την επιδερμίδα σας αφήνοντάς την διακριτικά αρωματισμένη με νότες μανταρινιού, γιασεμιού και musk.
Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

MOLTON BROWN ROSE DUNES BODY LOTION - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Συνδυάζει περίτεχνα στρώσεις από γλυκό cassis, ζεστές νότες από τριαντάφυλλο και γήινο πατσουλί από το Sulawesi. Η σωστή ισορροπία ήπιας ενυδάτωσης εμπλουτισμένη με ένα πλούσιο, φλοράλ -κεχριμπαρένιο άρωμα, απογειώνει τις αισθήσεις σας. Νότες κορυφής από cassis, σαφράν, φύλλα βιολέτας και πιπέρι. Μια καρδιά από τριαντάφυλλο, κανέλα και γεράνι. Μια βάση από πατσουλί, βρύα και κεχριμπάρι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.