ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 χτενίσματα που είναι super τάση αυτή τη στιγμή στο Παρίσι


Ελένη Τσούτση

7 Σεπτεμβρίου 2023

5 χτενίσματα που είναι super τάση αυτή τη στιγμή στο Παρίσι
To Παρίσι έχει πάντα τις πιο chic και stylish ιδέες για το επόμενο hair look σου

Ο Σεπτέμβριος που επιστρέφουμε στην καθημερινότητα και αναζητάμε εκείνες τις μικρές αλλαγές που θα μας φτιάξουν τη διάθεση αλλά θα αναβαθμίσουν και τα fall looks μας. Κάνουμε focus στα μαλλιά και πιο συγκεκριμένα στα χτενίσματα που θέλουμε να δοκιμάσουμε. Η έμπνευση έρχεται από τις πασαρέλες του Παρισιού και παρακάτω συγκεντρώσαμε τα top χτενίσματα για να πάρεις ιδέες.

Τα chic χτενίσματα θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο το φθινόπωρο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα λατρέψεις καθώς είναι ιδανικά και μπορείς να τα δημιουργήσεις μόνη σου με απλές κινήσεις. Stylish buns, micro bangs, wet looks θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και αυτό το φθινόπωρο!

1.The electric effect

Jenny.Gr
GettyImages

Αυτό το hairstyle το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα κουραστείς για να το πετύχεις. Το look είναι λες και μόλις έχεις σηκωθεί από το κρεβάτι και το φριζάρισμα είναι το ζητούμενο. Το είδαμε στο show Miu Miu και αυτό που κρατάμε είναι ο επαναστατικός, αδιάφορος και γοητευτικός αέρας που αποπνέει.

2. The micro fringe

Jenny.Gr
GettyImages


Οι αφέλειες είναι πιο κοντές από ποτέ και συνδυάζονται με pixie hair looks αυτό το φθινόπωρο. Στα catwalks των Givenchy και Gucci κυριάρχησε αυτό το stylish κούρεμα που δείχνει αβίαστα cool.

3. A glue-effect texture

Jenny.Gr

Ναι, το wet look κυριάρχησε στα catwalks των Alexander McQueen και Victoria Beckham και δεν μας ξάφνιασε. Αυτό το glossy φινίρισμα που έχουν τα μαλλιά κάνουν το τελικό look αδιαπραγμάτευτα πιο sexy και τέλεια επιλογή για εκείνες τις μέρες που δεν θέλεις να ασχοληθείς πολύ με τα μαλλιά σου.

4. The master bun

Jenny.Gr

Το σινιόν αναβαθμίστηκε αυτή τη σεζόν με ένα ιδιαίτερο up-do. Ο Sam McKnight επανεφηύρε τον παραδοσιακό κόμπο με φιόγκο στο show Balmain. Μπορείς να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα με έναν κότσο που κεντρίζει όλα τα βλέμματα.

5. Unlimited lengths

Jenny.Gr

Τα μήκη XXL είναι εδώ και αν θέλεις να μακρύνεις τα μαλλιά σου, αυτό είναι το σημάδι που χρειαζόσουν. Θαυμάσαμε υπέροχα μακριά μαλλιά στο show άνοιξη/καλοκαίρι 2023 των Givenchy και Zimmermann – και στις δύο περιπτώσεις, τα μαλλιά φτάνουν μέχρι τους γοφούς των μοντέλων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.