ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα 5 χρώματα μαλλιών που θα ζητούν όλες αυτό το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

7 Σεπτεμβρίου 2023

Τα 5 χρώματα μαλλιών που θα ζητούν όλες αυτό το φθινόπωρο
Οι αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν φέτος το φθινόπωρο θα σε ενθουσιάζουν και δεν θα ξέρεις ποια να επιλέξεις

Cozy jumpers, ζεστές σοκολάτες και ένα ολοκαίνουργιο χρώμα μαλλιών είναι ακριβώς αυτό που από το φθινόπωρο του 2023, αν μας ρωτάτε. Η νέα σεζόν μας δελεάζει με super λαχταριστές αποχρώσεις μαλλιών που θα αναβαθμίσουν τις καθημερινές μας εμφανίσεις και θα μας φτιάξουν τη διάθεση. Μια από τις τάσεις που έχουμε καταγράψει ήδη και αναμένεται να κάνει θραύση είναι το linen blonde. «Το linen blonde είναι μια υπέροχη απόχρωση που μπορείς να ζητήσεις από τον κομμωτή σου καθώς ξεκινάμε τη μετάβαση στο φθινόπωρο», λέει ο Michael Gray, στο The Stylist. «Σκεφτείτε απαλές, κρεμώδεις αποχρώσεις που είναι φυσικές και ελαφρώς πιο ψυχρές σε τόνους – χαρακτηρίζεται ως αρκετά απαλό, διακριτικό και κομψό, σαν το αγαπημένο σας μπεζ λινό παντελόνι».

Εκτός όμως από το linen blonde, σου έχουμε άλλα 5 super χρώματα για να πάρεις ιδέες και να βάλεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον κομμωτή σου. Οι νέες τάσεις έχουν ένα κοινό παρονομαστή -συνδυάζουν τη ζωντάνια με τη χαμηλή συντήρηση. Με άλλα λόγια κάνουν τον τέλειο συνδυασμό.

Σκέψου λοιπόν την επόμενη αλλαγή που θα κάνεις στο χρώμα των μαλλιών σου. Εμείς σου έχουμε τις ωραιότερες ιδέες:

Bropper

Cocoa Butter Bronde

Amethyst Purple

Desaturated Washed Blonde

Bamboo Blonde

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.