ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Linen blonde: To ξανθό που θα κάνει θραύση αυτό το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

6 Σεπτεμβρίου 2023

Linen blonde: To ξανθό που θα κάνει θραύση αυτό το φθινόπωρο
Instagram/ @ sofiarichiegrainge
Μάθε παρακάτω τα πάντα για το πιο φρέσκο χρώμα μαλλιών του φετινού φθινοπώρου

Ο καιρός μας έχει βάλει για τα καλά -λίγο απότομα βέβαια- σε φθινοπωρινό mood και ήδη σκεφτόμαστε τόσο το κούρεμα όσο και το hair color που θέλουμε να κάνουμε, κάνοντας τη νέα σεζόν λίγο πιο ενδιαφέρουσα.

Η εμφάνιση των bob, των ginger αποχρώσεων αλλά και των διαχρονικών bangs είναι από τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν και μας καλούν να τις δοκιμάσουμε. Ένα όμως χρώμα που θα βλέπουμε παντού γύρω μας ακούει στο όνομα: linen blonde και υπόσχεται να φωτίσει όλο το πρόσωπό μας. Πρόκειται για μια statement απόχρωση που θα κάνει την ανατροπή.

Το linen blonde είναι ο ιδανικός τρόπος για να φωτίσεις και να αναζωογονήσεις το υπάρχον χρώμα και είναι μια απόχρωση που έχουν λατρέψει η Matilda Djerf, η Margot Robbie αλλά και η Sofia Richie.

«Το linen blonde είναι μια υπέροχη απόχρωση που μπορείς να ζητήσεις από τον κομμωτή σου καθώς ξεκινάμε τη μετάβαση στο φθινόπωρο», λέει ο Michael Gray, στο The Stylist. «Σκεφτείτε απαλές, κρεμώδεις αποχρώσεις που είναι φυσικές και ελαφρώς πιο ψυχρές σε τόνους – χαρακτηρίζεται ως αρκετά απαλό, διακριτικό και κομψό, σαν το αγαπημένο σας μπεζ λινό παντελόνι».

«Ο hair colorist σας θα χρησιμοποιήσει τεχνικές όπως μερικές ανταύγειες και balayage», λέει ο Gray. «Για όσες έχουν ανοιχτά καστανά μαλλιά που θέλουν κάτι πιο φυσικό, το linen blonde είναι μια εξαιρετική επιλογή που μάλιστα είναι εύκολο να επιτευχθεί χάρη στα φυσικά ανοιχτόχρωμα μαλλιά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.