ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Σε αυτά τα προϊόντα ορκίζονται οι δερματολόγοι. Εσύ τα έχεις δοκιμάσει;


Ελένη Τσούτση

7 Σεπτεμβρίου 2023

Σε αυτά τα προϊόντα ορκίζονται οι δερματολόγοι. Εσύ τα έχεις δοκιμάσει;
Οι δερματολόγοι αγαπούν τα παρακάτω προϊόντα περιποίησης και σε καλούν να τα προσθέσεις στην fall routine σου

Με τόσα πολλά διαθέσιμα skincare προϊόντα στην αγορά είναι λογικό να μπερδεύεσαι και να ανησυχείς αν τελικά έχεις επενδύσει στα πλέον αποτελεσματικά. Οι δερματολόγοι λοιπόν έχουν φτιάξει τη δική τους λίστα με τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης και εσύ δεν έχεις παρά να πάρεις ιδέες.

Όπως είπαμε άλλωστε με τόσα brands και συστατικά, το να γνωρίζεις τι είναι καλύτερο για το δέρμα σου μπορεί να είναι δύσκολο. Επιπλέον, η δοκιμή ενός νέου brand συνοδεύεται από την αβεβαιότητα για το πώς θα αντιδράσει η φόρμουλα με το δέρμα σου. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που οι δερματολόγοι ξεχωρίζουν ορισμένα brands και βρίσκονται στην κορυφή παρά τις εκατοντάδες επιλογές. Και όταν ένα brand έχει τη σφραγίδα έγκρισης ενός δερματολόγου, μπορείς με σιγουριά να το εμπιστευτείς για το δέρμα σου.

Ακολουθεί μια λίστα προϊόντων που αγαπούν οι δερματολόγοι και αξίζει να τα βάλεις στο νεσεσέρ σου:

La Roche-Posay Effaclar Duo Plus - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Η La Roche-Posay Effaclar Duo μειώνει τις σοβαρές ατέλειες, εξυγιαίνει τους φραγμένους πόρους ενώ καταπολεμά την εμφάνιση σημαδιών (κοκκινίλες & καφέ σημάδια). Νέα υφή, δροσερή και μη λιπαρή. 24ωρη ενυδάτωση και ματ αποτέλεσμα που διαρκεί.

La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400 Invisible Fluid - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Μία πατενταρισμένη τεχνολογία φίλτρων, παρέχει πολύ υψηλή προστασία ευρέος φάσματος από UVB/UVA και βοηθά στην προστασία από τις βλάβες που προκαλούν η ρύπανση και η υπέρυθρη ακτινοβολία.

Cerave SA Smoothing Cleanser - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Η απολέπιση είναι πολύ σημαντική για ένα απαλό δέρμα. Το gel καθαρισμού προσώπου και σώματος με σαλικυλικό οξύ για ήπια απολέπιση της Cerave είναι ιδανικό. Εκτός από αποτελεσματικό καθαρισμό της επιδερμίδας και απομάκρυνση της λιπαρότητας, των ρύπων και του μακιγιάζ, αυτό το προϊόν πολλαπλής δράσης αφαιρεί επίσης τα νεκρά κύτταρα, βελτιώνει την ξηροδερμία και μαλακώνει το τραχύ δέρμα. Ένα καθαριστικό με σαλικυλικό οξύ που είναι εμπλουτισμένο με ceramides για ενίσχυση του επιδερμιδικού φραγμού, όπως το CeraVe SA Smoothing Cleanser, μπορεί να έχει ακόμα περισσότερα οφέλη, καθώς συμβάλλει στην ενυδάτωση του δέρματος.

Cerave Moisturising Lotion - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Η CeraVe Moisturizing Lotion διαθέτει ελαφριά, μη λιπαρή υφή που ενυδατώνει την επιδερμίδα και αποκαθιστά τον φυσικό επιδερμιδικό φραγμό. Εμπλουτισμένο με τρία απαραίτητα ceramides και υαλουρονικό οξύ, αυτό το ενυδατικό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος διαθέτει την κατοχυρωμένη τεχνολογία διάχυσης MVE για ενυδάτωση που διαρκεί, καθώς και ελαφριά σύνθεση που δεν φράσσει τους πόρους και δεν προκαλεί ατέλειες. Είναι υποαλλεργικό, δεν προκαλεί ερεθισμούς, είναι απαλό στο δέρμα, ενώ προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση.

SkinCeuticals H.A. Intensifier Serum - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ο πολύ-λειτουργικός διορθωτικός ορός Correct Η.Α. Intensifier της Skinceuticals ενισχύει αποδεδειγμένα τα επίπεδα υαλουρονικού οξέος στο δέρμα. Η καινοτόμος σύνθεση του Skinceuticals Correct HA Intensifier περιέχει υψηλή συγκέντρωση καθαρού υαλουρονικού οξέος, proxylane και βοτανικά εκχυλίσματα από γλυκόριζα και μωβ ρύζι που ενισχύουν τα επίπεδα υαλουρονικού οξέος του δέρματος, ενυδατώνουν άμεσα και επαναφέρουν τον όγκο και τη σφριγηλότητα.

SkinCeuticals Serum 10 Antioxidant Vitamin C Serum - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ένας ορός ημέρας που δίνει σε όλους τους τύπους δέρματος το δώρο της λάμψης. Χρησιμοποιώντας συμπυκνωμένα αντιοξειδωτικά και υψηλή δόση βιταμίνης C, προστατεύει το δέρμα από επιβλαβείς επιθετικούς παράγοντες και ενισχύει τη φυσική του άμυνα.

Cetaphil Moisturising Lotion - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Η ενυδατική λοσιόν σώματος Cetaphil ενυδατώνει την επιδερμίδα για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενισχύοντας έτσι τη λειτουργία του δερματικού φραγμού. Απορροφάται γρήγορα και αφήνει μία ευχάριστη αίσθηση απαλότητας στο δέρμα. Κατάλληλη για ξηρά και ευαίσθητα δέρματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.