ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H αλλαγή στη skincare ρουτίνα σου που θα βελτιώσει την όψη της επιδερμίδας σου


Ελένη Τσούτση

27 Σεπτεμβρίου 2023

H αλλαγή στη skincare ρουτίνα σου που θα βελτιώσει την όψη της επιδερμίδας σου
Photo credits: Δώρα Δημητρίου
Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα με τάση για ακμή, σου έχουμε το απόλυτο skincare duo που αξίζει να δοκιμάσεις

Η λιπαρή επιδερμίδα χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση. Αν είσαι μάλιστα skincare addict, θα γνωρίζεις καλά πώς η λιπαρότητα και η τάση για ακμή είναι διαχειρίσιμες, αρκεί να έχεις βρει τα «μαγικά» skincare combos. Με άλλα λόγια, οι κατάλληλοι συνδυασμοί συστατικών μπορούν να μειώσουν σημαντικά την ενοχλητική αίσθηση της λιπαρότητας.

Οι σμηγματογόνοι αδένες δημιουργούν υπερβολική λιπαρότητα στην επιδερμίδα και αυτό μπορεί να προκαλέσει ακόμη και ακμή ή άλλα δερματικά προβλήματα. Το μυστικό για να διατηρήσεις ένα υγιές, λαμπερό δέρμα είναι να ακολουθήσεις ένα πιο συγκεκριμένο πρόγραμμα περιποίησης που δίνει έμφαση στην υγρασία και την ενυδάτωση.

Οι skincare experts αναφέρουν ότι όλα ξεκινούν από ένα καλό καθαριστικό προϊόν που μπορεί να μειώσει τους ρύπους χωρίς να αφαιρεί από το δέρμα την απαραίτητη υγρασία, όπως κάνουν ορισμένα ισχυρά καθαριστικά. Για να αφαιρέσεις τα νεκρά κύτταρα του δέρματος χωρίς να ερεθίσεις την επιφάνεια, αναζήτησε προϊόντα που αποσυμφορούν αποτελεσματικά τους πόρους.

Εμείς ανακαλύψαμε τα δυο βήματα που αξίζει να εντάξεις στην καθημερινή σου ρουτίνα φροντίδας για να δεις την επιδερμίδα σου να αποκτά λάμψη και φρεσκάδα!

Bαθύς καθαρισμός

Jenny.Gr
Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Το πιο σημαντικό βήμα είναι ο καθαρισμός της επιδερμίδας. Το Biology AC Αφρίζον Ζελ Καθαρισμού από την A-Derma, είναι η τέλεια επιλογή, καθώς πρόκειται για ένα βιολογικό, δερματολογικό αφρίζον ζελ καθαρισμού που καθαρίζει απαλά το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής χωρίς να το ξηραίνει, χάρη στη σύνθεσή του με φυσιολογικό pH και χωρίς σάπωνες.

Απαλλαγμένο από ρύπους, το δέρμα καθαρίζεται και εξυγιαίνεται, διατηρώντας παράλληλα την ισορροπία του. Ο κρεμώδης αφρός ξεπλένεται εύκολα και το απαλό άρωμα βοτάνων του προσφέρει μια δροσερή και ευχάριστη αίσθηση. Είναι κατάλληλο για προέφηβους από την ηλικία των 9 ετών, εφήβους αλλά και ενήλικες. Η βιοδιασπώμενη σύνθεσή του αποτελείται από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και περιέχει βιολογική βρώμη Rhealba.

Ενυδάτωση

Jenny.Gr
Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Το δεύτερο βήμα είναι η εφαρμογή της κατάλληλης κρέμας. Η Biology AC Global είναι μια πλήρης φροντίδα που δρα κατά των ατελειών, αποσυμφορεί τους πόρους και χαρίζει ματ όψη.
Στοχεύει στις ατέλειες και τα μαύρα στίγματα και είναι κατάλληλη από την ηλικία των 9 ετών. Είναι αποτελεσματική τόσο κατά των ερυθρών όσο και κατά των καφέ σημαδιών, εξισορροπεί το μικροβίωμα και μειώνει την περίσσεια σμήγματος.

Μια δερματολογική και πιστοποιημένα Βιολογική φροντίδα με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Jenny.Gr
Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Η λιπαρότητα μπορεί να μειωθεί, αρκεί να επιλέξεις την κατάλληλη skincare routine!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.