ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ρετινόλη: To απόλυτο αντιγηραντικό συστατικό της χειμερινής skincare ρουτίνας


JTeam

29 Νοεμβρίου 2023

Ρετινόλη: To απόλυτο αντιγηραντικό συστατικό της χειμερινής skincare ρουτίνας
Αν αναζητάς θεαματικά αποτελέσματα αντιγήρανσης αυτή την εποχή, πρόσθεσε τη ρετινόλη στη ρουτίνα ομορφιάς σου

Όσο ο χειμώνας πλησιάζει, τόσο επιστρέφουμε στην βασίλισσα της χειμερινής περιποίησης, τη ρετινόλη. Τα SkourasMed παρουσιάζουν το αγαπημένο serum των δερματολόγων και των beauty experts, τον ορό 1% Pure Retinol που αποτελεί το πραγματικό «αστέρι» των ορών προσώπου.

H δραστική του φόρμουλα με υψηλής καθαρότητας ρετινόλη σε μεγάλη συγκέντρωση, μειώνει θεαματικά την ένταση και το βάθος των ρυτίδων και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Χρησιμοποιώντας τον ορό 1% Pure Retinol εξομαλύνουμε τις ατέλειες της επιδερμιδας, μειώνουμε αισθητά πια τα ανεπιθύμητα σημάδια γήρανσης και ελαχιστοποιούμε τις πανάδες και τους τυχόν ερεθισμούς. Το δέρμα μας αναδομείται και αποκτά μεταξένια υφή, λάμψη και τέλεια χρωματική ομοιομορφία.

Jenny.Gr

Μετά από καθαρισμό του προσώπου μας, εφαρμόζουμε δύο-τρεις σταγόνες στο πρόσωπο μόνο το βράδυ αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια και περιμένουμε λίγο μέχρι να απορροφηθεί. Αρχικά εφαρμόζουμε το βράδυ 1 φορά την εβδομάδα και έπειτα αυξάνουμε τη χρήση μετά από 2 εβδομάδες στις 2 φορές.

Όπως γνωρίζουμε, ρετινόλη χωρίς αντηλιακή προστασία δεν γίνεται, οπότε τα SkourasMed δε θα μπορούσαν να μη φροντίσουν την επιδερμίδα μας και το επόμενο πρωί. Το SkourasMed Protect & Hydrate SPF 30 είναι ένα μοναδικό αντηλιακό που συνδυάζει προστασία με ενυδατική δράση και μας συντροφεύει 365 μέρες τον χρόνο.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.