ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Beauté την Κυριακή: To homemade face scrub που κάνει το δέρμα να ακτινοβολεί


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

4 Φεβρουαρίου 2024

Beauté την Κυριακή: To homemade face scrub που κάνει το δέρμα να ακτινοβολεί
IG @alyssalynch
Το face scrub είναι το «μυστικό» της λαμπερής επιδερμίδας

Αν ονειρεύεσαι ένα λείο, απαλό και λαμπερό δέρμα, η απολέπιση είναι το πρώτο και βασικότερο step για για να το αποκτήσεις. Δεν χρειάζεται να έχεις στο ντουλάπι σου την πιο ακριβή σύνθεση για να εκτελέσεις αυτό το βήμα φροντίδας. Μπορείς εύκολα με συστατικά που έχεις στην κουζίνα, να δημιουργήσεις το απόλυτο homemade face scrub που θα μεταμορφώσει την επιδερμίδα σου και να απολαύσεις μια μέρα spa στο σπίτι.

Scrub βρώμης

Jenny.Gr
IG @alyssalynch

Ένα face scrub με πλιγούρι βρώμης λειτουργεί εξαιρετικά καλά για τους περισσότερους τύπους δέρματος - ειδικά για τους ξηρούς, ευαίσθητους. Μάλιστα, σε αυτή τη συνταγή μπορείς να προσδώσεις επιπλέον ενυδατική δράση, προσθέτοντας λίγο αμυγδαλέλαιο, γάλα και αυγό.

Αρχικά, πρέπει να μουλιάσεις το αλεσμένο πλιγούρι βρώμης σου μια νύχτα, στην ίδια αναλογία νερού (αν δεν έχεις χρόνο, μπορεί και να μαγειρευτεί). Τοποθέτησε σε ένα μπολ ένα φλιτζάνι από το πλιγούρι βρώμης, ένα κουταλάκι του γλυκού αμυγδαλέλαιο, δύο κουταλιές της σούπας πλήρες γάλα και το ασπράδι ενός αυγού. Εφάρμοσέ το σε πρόσωπο και λαιμό με κυκλικές κινήσεις.

Αμέσως μετά θα δεις το δέρμα σου να ακτινοβολεί και να έχει υπέροχη αίσθηση άνεσης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.