ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Skin Icing: Το «μυστικό» για υγιές, λαμπερό και νεανικό δέρμα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

4 Φεβρουαρίου 2024

Skin Icing: Το «μυστικό» για υγιές, λαμπερό και νεανικό δέρμα
IG @hannaschonberg
Κι όμως, ο πάγος ενισχύει τη λάμψη και επιβραδύνει τη γήρανση της επιδερμίδας

Το Skin Icing είναι μια θεραπεία κρυοθεραπείας κατά την οποία το δέρμα εκτίθεται σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες για αρκετά λεπτά, συνήθως χρησιμοποιώντας παγάκια. Λέγεται ότι έχει μια ποικιλία πλεονεκτημάτων περιποίησης. Η πιο βασική μορφή παγώματος του δέρματος είναι όταν χρησιμοποιείται ένα παγάκι για τη μείωση του πρηξίματος κάτω από τα μάτια ή σε όλο το το πρόσωπο.

Όταν o πάγος αγγίζει το δέρμα, αναγκάζει το αίμα να ανέβει στην επιφάνεια, χαρίζοντας στο δέρμα μια πιο ροδαλή εμφάνιση. Μέσω αυτής της διαδικασίας, γίνεται σίσφιγξη στην επιδερμίδα.

Τα οφέλη του Skin Icing

Jenny.Gr
IG @hannaschonberg

  • Μειώνει τη φλεγμονή στο πρόσωπο: Όπως ακριβώς σε οποιοδήποτε άλλο στο σώμα
  • Μειώνει το μέγεθος των πόρων: Κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο smooth και λείο
  • Απολεπίζει το δέρμα: Μια κρυοθεραπεία στο πρόσωπο μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση του εξωτερικού στρώματος των νεκρών κυττάρων του δέρματος και να διεγείρει τα νέα από κάτω να αναπτυχθούν με πιο ομοιόμορφη, ομαλή κατανομή.
  • Καταπραΰνει τις ατέλειες: Ο πάγος μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του οιδήματος και της ερυθρότητας των σπυριών και μπορεί επίσης να καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.