ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Anti-ageing: Τα serum που αποκαθιστούν τη νεανική λάμψη στην επιδερμίδα του προσώπου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

3 Μαρτίου 2024

Anti-ageing: Τα serum που αποκαθιστούν τη νεανική λάμψη στην επιδερμίδα του προσώπου
IG @rosiehw
Aναζωογονούν την επιδερμίδα και παρατείνουν τη νεότητά της

Με το πέρασμα του χρόνου, το δέρμα αναπόφευκτα υφίσταται τη φυσική διαδικασία γήρανσης με αποτέλεσμα να παρουσιάζει χαλάρωση και να σχηματίζει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Ακολουθώντας, όμως, μια στρατηγικά σχεδιασμένη ρουτίνα περιποίησης με ισχυρά συστατικά μπορούμε μακροπρόθεσμα να εξασφαλίσουμε μια πιο νέα και λαμπερή όψη στο δέρμα.

Ανακάλυψε τα serum που αναζωογονούν την επιδερμίδα και παρατείνουν τη νεότητά της

Βιταμίνη C

Εκτός από τη φυσική γήρανση, ο μεγαλύτερος παράγοντας που συμβάλλει στη χαλάρωση του δέρματος είναι η έκθεση στον ήλιο. Με την πάροδο του χρόνου, οι ακτίνες UV καταστρέφουν τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης του δέρματος, γεγονός που προκαλεί τη χαλάρωση. Για να βοηθήσεις στην καταπολέμηση αυτών των επιπτώσεων και να προστατέψεις το δέρμα σου μαζί με αντηλιακό σου, εφάρμοζε καθημερινά κι έναν ορό βιταμίνης C το πρωί.

Χρησιμοποιώντας αυτό το ενεργό συστατικό αμέσως μετά τον καθαρισμό του προσώπου σου και πριν από την εφαρμογή αντηλιακού, μπορείς να στοχεύσεις τις ακόλουθες ανησυχίες για την περιποίηση της επιδερμίδας: αποχρωματισμός, λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και αποκατάσταση του δερματικού φραγμού. Αυτό οφείλεται στο ότι η βιταμίνη C είναι ένα αντιοξειδωτικό που βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας από την υπεριώδη ακτινοβολία και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Επιπλέον, λειτουργεί ως δομικό στοιχείο για τη σύνθεση κολλαγόνου, το οποίο κάνει το δέρμα πιο σφριγηλό.

Jenny.Gr
IG @rosiehw

Υαλουρονικό Οξύ

Η εφαρμογή ορού υαλουρονικού οξέος σε φρεσκοπλυμένο και καθαρό δέρμα τη νύχτα, χαρίζει άμεση ενυδάτωση. Αυτό το συστατικό, βοηθά να ανανεωθεί και να «κλειδωθεί» η υγρασία στο δέρμα. Το υαλουρονικό οξύ είναι επίσης ασφαλές για χρήση από όλους τους τύπους δέρματος και σπάνια έχει ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο δέρμα καθώς είναι μια ουσία που υπάρχει στο δέρμα φυσικά. Αυτό το προϊόν περιποίησης λειτουργεί και ως υγραντικό, που σημαίνει ότι προσελκύει την υγρασία και την τραβάει στο δέρμα μέσω των μορίων του. Αυτό τελικά αποτρέπει την απώλεια νερού «σφραγίζοντας» την υγρασία μέσα στο δέρμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.