ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Θαμπή επιδερμίδα: 5 υπέροχες καλλυντικές συνθέσεις που επαναφέρουν άμεσα τη λάμψη στο πρόσωπο


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

6 Μαρτίου 2024

Θαμπή επιδερμίδα: 5 υπέροχες καλλυντικές συνθέσεις που επαναφέρουν άμεσα τη λάμψη στο πρόσωπο
IG @brycescarlett
Πώς να ανακτήσεις άμεσα τη λάμψη της επιδερμίδας σου

Στο τέλος του χειμώνα, είναι πιθανό να παρατηρήσεις μια πιο θαμπή και άτονη όψη στην επιδερμίδα του προσώπου σου. Η υφή του δέρματος στερείται κανονικότητας, οι μαύροι κύκλοι και οι κηλίδες είναι πιο έντονοι, η λάμψη και η φωτεινότητα αποτελούν πολυπόθητα στοιχεία που δυστυχώς, εκλείπουν. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά οφείλονται κυρίως στην έλλειψης βιταμίνης D και στις χαμηλές θερμοκρασίες, στις οποίες βρέθηκε εκτεθειμένο το δέρμα σου όλους αυτούς τους μήνες.

Με την άφιξη της άνοιξης, όπως ακριβώς αναγεννάται η φύση, skincare στόχος σου είναι η αναγέννηση και η ολική αναζωογόνηση της επιδερμίδας σου. Για να επιταχύνεις αυτή τη διαδικασία και να επιτύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα είναι σημανικό να επενδύσεις στα κατάλληλα ενεργά συστατικά και σε πραγματικά δραστικές φόρμουλες καλλυντικών προϊόντων.

Τα ενεργά συστατικά που βοηθούν το δέρμα να ανακτήσει τη χαμένη λάμψη του

Η βιταμίνη C είναι το ιδανικότερο skincare συστατικό για ένα υγιές και υπέροχα λαμπερό δέρμα. Οι αντιοξειδωτικές της ιδιότητες καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που είναι υπεύθυνες για το οξειδωτικό στρες και την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Η λευκαντική της δύναμη βοηθά επίσης στη μείωση των χρωστικών κηλίδων και στην εξομάλυνση της όψης και της υφής της επιδερμίδας.

5 εκπληκτικά δραστικές συνθέσεις με βιταμίνη C, που αξίζουν τη δοκιμή σου

Jenny.Gr

Juliette Armand Elements Vitamin C Serum – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Laneige Radian-C Cream – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

L'Oréal Paris Revitalift Clinical 12% Vitamin C Serum – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Pixi BeautifEYE Vitamin-C & Licorice – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Sephora Collection Super Glow Cleansing Powder - Vitamins C+E Face Cleanser – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.