ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Beauté την Κυριακή: H DIY face mask που καταπραΰνει άμεσα το ερεθισμένο δέρμα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

17 Μαρτίου 2024

Beauté την Κυριακή: H DIY face mask που καταπραΰνει άμεσα το ερεθισμένο δέρμα
IG @izabelgoulart
Προσφέρει αίσθηση ηρεμίας και βοηθά το δέρμα να ανακτήσει τη λάμψη του

Η ιδανική φροντίδα για το ευαίσθητο δέρμα περιλαμβάνει συστατικά και προϊόντα περιποίησης που καταπραΰνουν την επιδερμίδα και δεν εντείνουν τα σημάδια ευαισθησίας της.

Αν όμως σου αρέσει να προσφέρεις στο δέρμα σου επιπλέον δόσεις φροντίδας με face masks που δημιουργείς μόνη σου χρησιμοποιώντας αγνά υλικά, θα πρέπει να γνωρίζεις καλά ποια υλικά είναι ιδανικά για τις ανάγκες τις ευαίσθητης και ερεθισμένης επιδερμίδας.

Τα συστατικά που μπορείς να ενσωματώσεις σε μια DIY face mask για το ευαίσθητο δέρμα πρέπει να έχουν αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες με σκοπό να βοηθήσουν το δέρμα σου να ανακτήσει τη χαμένη λάμψη του.

DIY face mask με έλαιο καρύδας

Jenny.Gr
IG @izabelgoulart

Καταπραϋντικά συστατικά όπως το λάδι καρύδας και το αβοκάντο ενυδατώνουν το δέρμα, ενώ τα αντιοξειδωτικά στο μέλι δημιουργούν ένα ισχυρό στρώμα προστασίας. Το χαλαρωτικό άρωμα της λεβάντας σε μεταφέρει νοητά σε ένα πολυτελές spa.

Συστατικά

  • 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
  • 1 ώριμο αβοκάντο
  • 2-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας

Oδηγίες

Ανακάτεψε όλα τα υλικά σε ένα μικρό μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν. Άπλωσε τη μάσκα στο πρόσωπό σου και άφησέ τη να δράσει για 15-20 λεπτά. Ξέπλυνε καλά με χλιαρό νερό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.