ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Beauté την Κυριακή: Τα DIY scrubs που χαρίζουν απαλότητα και λάμψη σε κάθε τύπο επιδερμίδας


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

7 Απριλίου 2024

 Beauté την Κυριακή: Τα DIY scrubs που χαρίζουν απαλότητα και λάμψη σε κάθε τύπο επιδερμίδας
IG @maralafontan
Αποκάλυψε την πιο φωτεινή, απαλή και λαμπερή εκδοχή της επιδερμίδα σου

Oι κανόνες περιποίησης της επιδερμίδας είναι απλοί κι εύκολοι, ειδικά για εσένα που θέλεις να αποχαιρετήσεις το ξηρό δέρμα και τα μαύρα στίγματα, τώρα που ο λαμπερός ήλιος της άνοιξης σε προσκαλεί να ανακαλύψεις την πιο λαμπερή εκδοχή της επιδερμίδας σου.

Είναι γεγονός επίσης ότι όταν το πρόσωπο είναι απαλλαγμένο από τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους και τις ακαθαρσίες τόσο καλύτερα θα υποδεχθούν τις θεραπείες φροντίδας που τους προσφέρεις. Ως εκ τούτου, για να απολαμβάνεις ένα όμορφο και λαμπερό δέρμα, δεν αρκεί απλώς να το καθαρίζεις και να εφαρμόζεις την καταλληλότερη κρέμα για τον τύπο του δέρματός σου. Πρέπει επίσης να εφαρμόζεις ένα scrub περίπου δύο φορές το μήνα. Και τι καλύτερο από το να το δημιουργήσεις το δικό σου απολεπιστικό προϊόν; Άλλωστε, τα καλύτερα συστατικά ομορφιάς κρύβονται στην κουζίνα!

Jenny.Gr
IG @maralafontan

DIY scrub για το κανονικό έως μικτό δέρμα

Χρησιμοποιώντας το κατακάθι του καφέ, θα έχεις ένα εξαιρετικό απολεπιστικό για το πρόσωπο. Πρόσθεσε μαλακτικά και καταπραϋντικά συστατικά για να αποφύγεις την ερυθρότητα και τον ερεθισμό, όπως ένα κουταλάκι του γλυκού αμυγδαλέλαιο ή γιαούρτι.

Jenny.Gr
IG @maralafontan

DIY scrub για το ευαίσθητο δέρμα

Απόφυγε το κατακάθι του καφέ ή την καστανή ζάχαρη εάν το δέρμα σου τείνει να κοκκινίζει ή να υποφέρει από κνησμό. Ανάμειξε αλεύρι αμυγδάλου με ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο ή φυτικό λάδι, το οποίο θα κάνει λεπτή απολέπιση χωρίς να ερεθίζει το δέρμα. Για να δώσεις στο δέρμα μια πιο φίνα περιποίηση, βρέξε το μείγμα με μια σταγόνα νερό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.