ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ταξίδι με αεροπλάνο: Τα beauty tips που θα «σώσουν» την επιδερμίδα σου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

27 Απριλίου 2024

Ταξίδι με αεροπλάνο: Τα beauty tips που θα «σώσουν» την επιδερμίδα σου
IG @matildadjerf
Οι κινήσεις φροντίδας που αξίζει η επιδερμίδα σου

Το ταξίδι με αεροπλάνο είναι απολαυστικό, ωστόσο η επιδερμίδα αν δεν την φροντίσουμε όπως της αξίζει δεν το απολαμβάνει όσο εμείς. Εδώ, θα βρεις όλα τα beauty tips που χρειάζεται να ακολουθήσεις για να διατηρήσεις το δέρμα σου υπέροχο, ακόμα και μετά από μια πτήση πολλών ωρών.

  • Φόρεσε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας
  • Μόλις απογειωθεί το αεροπλάνο, βάλε τα ακουστικά σου και φόρεσε μια μάσκα ύπνου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς έστω για 20 λεπτά.
  • Κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, ανεξάρτητα από τον χρόνο που βρισκόμαστε στον αέρα, ο οργανισμός χάνει μεγάλες ποσότητες υγρασίας και αφυδατώνεται. Έχε λοιπόν κατά του να χαρίζεις στο σώμα και κατ’ επέκταση στο δέρμα σου, την ενυδάτωση που χρειάζεται πίνοντας νερό. Plus, αυτό μπορεί να σε βοηθήσει και στη διαχείριση του πονοκέφαλου.
Jenny.Gr
IG @matildadjerf
  • Αντιμετώπισε το πρήξιμο που προκαλείται από την πίεση της καμπίνας—και κράτα τα χέρια σου απασχολημένα ταυτόχρονα—με εργαλεία περιποίησης δέρματος που προάγουν την καλύτερη κυκλοφορία και τη λεμφική παροχέτευση.
  • Φρέσκαρε το δέρμα σου. Βγες από το αεροπλάνο λαμπερή και ανανεωμένη, χρησιμοποιώντας τα απαραίτητα: ένα water mist θα αναζωογονήσει το δέρμα σου στη στιγμή και θα του χαρίσει υπέροχη λάμψη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.