ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αντηλιακή προστασία χειλιών: Πόσο απαραίτητη είναι;


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

30 Μαΐου 2024

Αντηλιακή προστασία χειλιών: Πόσο απαραίτητη είναι;
IG @sofiarichiegrainge
Η αντηλιακή προστασία των χειλιών είναι εξίσου σημαντική με την προστασία της επιδερμίδας στο πρόσωπο, αλλά και το σώμα

Η συνήθεια να εφαρμόζουμε καθημερινά ένα αντηλιακό υψηλής προστασίας είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας μας. Αυτή η καθημερινή κίνηση φροντίδας προστατεύει από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, η οποία είναι τελικά υπεύθυνη για την πρόκληση καρκίνου του δέρματος και την πρόωρη γήρανση.

Jenny.Gr
IG @sofiarichiegrainge

Τα χείλη μας είναι μια περιοχή που τείνουμε να παραμελούμε όσον αφορά στην αντηλιακή προστασία. Στην πραγματικότητα όμως, αυτή η λεπτή επιδερμίδα των χειλιών είναι επίσης επιρρεπής σε βλάβες από τον ήλιο, καθώς είναι συνεχώς εκτεθειμένη. Επομένως, είναι εξίσου απαραίτητο να της παρέχουμε την κατάλληλη προστασία.

Jenny.Gr
IG @sofiarichiegrainge

Πόσο συχνά πρέπει να εφαρμόζουμε αντηλιακό στα χείλη

Η εφαρμογή SPF στα χείλη πρέπει να γίνεται καθημερινά. Εξαιρετικά σημαντική όμως είναι και η ανανέωσή του, η οποία πρέπει να γίνεται σε τακτικά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα, όπως ακριβώς και με την ανανέωση του αντηλιακού στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.