ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

3 φυσικά συστατικά που λειτουργούν ως τέλεια εναλλακτική στο κλασσικό αποσμητικό


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

14 Ιουνίου 2024

3 φυσικά συστατικά που λειτουργούν ως τέλεια εναλλακτική στο κλασσικό αποσμητικό
IG @sheamarie
Φυσικά συστατικά με προστατευτική δράση ενάντια στις οσμές

Τους καλοκαιρινούς μήνες, το αποσμητικό είναι το must-have προϊόν προσωπικής φροντίδας σε κάθε νεσεσέρ. Εμποδίζει την ανάπτυξη ανεπιθύμητων μυρωδιών στο δέρμα και μας κάνει να αισθανόμαστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Αν όμως, τον τελευταίο καιρό έχεις μια πιο φυσική προσέγγιση σε θέματα ομορφιάς αξίζει να γνωρίζεις πως υπάρχουν φυσικά συστατικά με ισχυρή αποσμητική δράση που λειτουργούν ως ιδανική εναλλακτική για τα αποσμητικά του εμπορίου. Ποια είναι αυτά;

Λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας έχει φυσικές αντιβακτηριακές ιδιότητες που βοηθούν στην εξάλειψη των βακτηρίων που προκαλούν οσμή, καθιστώντας το μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στα αποσμητικά του εμπορίου. Δεν ερεθίζει το δέρμα και λειτουργεί ως βάση εάν θέλεις να προσθέσεις μια σταγόνα αιθέριο έλαιο για άρωμα.

Jenny.Gr
IG @sheamarie

Μαγειρική σόδα και άμυλο καλαμποκιού

Δύο συστατικά που μπορεί να υπάρχουν ήδη στην κουζίνα σου: Η μαγειρική σόδα βοηθά στην εξουδετέρωση των οσμών ενώ το καλαμποκάλευρο απορροφά την υγρασία, καθιστώντας αυτόν τον συνδυασμό αποτελεσματικό για τον έλεγχο του ιδρώτα και της μυρωδιάς.

Jenny.Gr
IG @sheamarie

Άλφα Υδροξυοξύ (AHA)

Τα AHΑs απομακρύνουν τα βακτήρια που προκαλούν οσμές. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορούν να μειώσουν τα επίπεδα pH στην περιοχή της μασχάλης, καθιστώντας το περιβάλλον λιγότερο φιλόξενο για τα βακτήρια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.