ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Body perfect: Κινήσεις καθημερινής φροντίδας για λαμπερό δέρμα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

21 Ιουνίου 2024

Body perfect: Κινήσεις καθημερινής φροντίδας για λαμπερό δέρμα
IG @negin_mirsalehi
Τα κορυφαία beauty tips για ένα δέρμα που ακτινοβολεί

Το υγιές, απαλό και λαμπερό δέρμα αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για κάθε γυναίκα που περιποιείται τον εαυτό και το δέρμα της. Υπάρχουν πολλά προϊόντα και beauty tools που μπορούμε να εισάγουμε στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας του σώματός μας για να αποκτήσουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε, όμως αυτό στο οποίο πρέπει να «επενδύσουμε» είναι η συστηματική εφαρμογή τους.

Beauty tips για υπέροχο δέρμα

Jenny.Gr
IG @negin

Ενυδάτωση

Εάν θέλεις το δέρμα σου να φαίνεται και να αισθάνεται άνετο κι ενυδατωμένο, πρέπει να παραμένεις ενυδατωμένη εσωτερικά. Η πρόσληψη νερού συνδέεται άμεσα με την καλύτερη ενυδάτωση και την καλύτερη κυκλοφορία του δέρματος. Επομένως η πρόσληψη αρκετής ποσότητας νερού, όχι μόνο θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, αλλά θα κάνει και το δέρμα σου να φαίνεται πιο όμορφο και λαμπερό.

Jenny.Gr
IG @negin_mirsalehi

Ντους με χλιαρό νερό

Το ζεστό νερό κατά τη διάρκεια του ντους μπορεί να αφυδατώσει και να ερεθίσει το δέρμα ή να επιδεινώσει δερματικές παθήσεις, όπως το έκζεμα. Αν χαμηλώσεις τη θερμοκρασία, και χρησιμοποιήσεις χλιαρό νερό για να απολαύσεις το μπάνιο σου, το δέρμα σου θα σε ευχαριστεί καθημερινά.

Jenny.Gr
IG @negin_mirsalehi

Απολέπιση

Η απολέπιση είναι απαραίτητη για ένα υγιές, απαλό και λαμπερό δέρμα. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να δημιουργήσει χώρο για νέα, υγιή κύτταρα δέρματος. Επιπλέον, αυξάνει την κυκλοφορία που βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και στην τόνωση της λάμψης του δέρματος.

Jenny.Gr
IG @negin_mirsalehi

Σκληρά σαπούνια

Τα σκληρά σαπούνια και τα αφρόλουτρα (ειδικά αυτά που περιέχουν ερεθιστικά ή έντονα αρώματα) μπορούν να καταστρέψουν τον φραγμό του δέρματός σου, προκαλώντας ερεθισμό και ξηρότητα. Για να μην συμβεί αυτό, έλεγξε τα προϊόντα που χρησιμοποιείς για σκληρά συστατικά και επίλεξε πιο ήπιες συνθέσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.