ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

3 «skincare παγίδες» που οδηγούν σε πρόωρη γήρανση


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

19 Ιουνίου 2024

3 «skincare παγίδες» που οδηγούν σε πρόωρη γήρανση
IG @hannaschonberg
Αποφεύγοντάς τες, το δέρμα παραμένει υγιές, λαμπερό και νεανικό για περισσότερα χρόνια

Η περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου είναι μια καθημερινή πράξη φροντίδας από εμάς για το δέρμα μας. Με τα σωστά steps περιποίησης, αλλά και τη χρήση κατάλληλων καλλυντικών προϊόντων για την επιδερμίδα μας, διατηρούμε το δέρμα μας υγιές και λαμπερό, παρατείνοντας τη νεανική του εμφάνιση. Αντίθετα, όταν εφαρμόζουμε λανθασμένες τεχνικές ή συνθέσεις που δεν καλύπτουν τις ανάγκες της επιδερμίδας μας, βλέπουμε πρόωρα σημάδια γήρανσης.

Mind the skincare gaps

Jenny.Gr
IG @hannaschonberg

Το αντηλιακό

Πρόκειται για ένα προϊόν ομορφιάς που σήμερα γνωρίζουμε, την πραγματική του αξία και όλα τα μακροπρόθεσμα οφέλη του για το δέρμα μας. Ωστόσο, ακόμα και τώρα πολλές φορές ξεχνάμε να το εφαρμόσουμε ή να το ανανεώσουμε ξανά και ξανά μέσα στη μέρα.

Η απολέπιση

Η απολέπιση στοχεύει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας, φέρνοντας στο προσκήνια ένα πιο φωτεινό και λαμπερό δέρμα. Αξίζει όμως να σημειωθεί πως τα σκληρά προϊόντα απολέπισης μπορεί να φέρουν αντίθετα αποτελέσματα ή ακόμα και να τραυματίσουν το δέρμα. Ένα απαλό χημικό απολεπιστικό συστατικό, όπως για παράδειγμα το γλυκολικό οξύ.

Jenny.Gr
IG @hannaschonberg

Η συχνή αλλαγή προϊόντων

Ομολογουμένως, είναι ιδιαίτερα ελκυστικό ένα νέο skincare λανσάρισμα. Όμως, η συχνή αλλαγή προϊόντων δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος για να μάθουμε ποιο προϊόν είναι πιο αποτελεσματικό για το δέρμα μας. Πρέπει να δίνουμε τον απαραίτητο χρόνο σε ένα προϊόν να αναπτύξει τη δράση του στο δέρμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.