ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Skincare for your 50s: Πώς να ενδυναμώσεις την επιδερμίδα σου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

14 Ιουλίου 2024

Skincare for your 50s: Πώς να ενδυναμώσεις την επιδερμίδα σου
IG @greceghanem
«Μυστικά» που κάνουν το δέρμα πιο δυνατό και λαμπερό

Καθώς μεγαλώνουμε, κύκλος αναγέννησης των κυττάρων του δέρματος επιβραδύνεται και η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνεται. Ως αποτέλεσμα, η επιδερμίδα χάνει τον όγκο της, γίνεται πιο λεπτή, ξηρή και εύθραυστη και χρήζει ενδυνάμωσης, ώστε να διατηρείται υγιής και προστατευμένη.

Jenny.Gr
IG @greceghanem

Η ενδυνάμωση της επιδερμίδας

Η βιομηχανία της ομορφιάς έχει δημιουργήσει εξαίρετες καλλυντικές φόρμουλες ειδικά σχεδιασμένες για τη φροντίδα του ώριμου, ευαίσθητου κι εύθραυστου δέρματος. Βασικός στόχος κάθε φροντίδας είναι η διατήρηση της υγείας και η ενίσχυση του δέρματος.

Jenny.Gr
IG @greceghanem

Ωστόσο, εκτός της αντιγηραντικής φροντίδας που θα ενσωματώσεις στην καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς, θα ήταν καλό να χρησιμοποιείς κάθε πρωί αντηλιακό σε όλες τις περιοχές που εκτίθενται στον ήλιο. Το αντηλιακό που θα επιλέξεις θα πρέπει να έχει υψηλό δείκτη προστασίας, τουλάχιστον SPF30. Ενώ, για να ενισχύσεις την προστατευτική του δράση, μπορείς να το συνδυάσεις με έναν ορό βιταμίνης C, ο οποίος θα πρέπει να εφαρμόζεται πριν το αντηλιακό. Η βιταμίνη C έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση που προστατεύει το δέρμα από τις βλάβες της υπεριώδους ακτινοβολίας. Αυτό το εκπληκτικό δίδυμο φροντίδας, δεν παρέχει αναδόμηση στο δέρμα, όμως συνεισφέρει σημαντικά στην επιβράδυνση της λέπτυνσης του δέρματος.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.