ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

«Λειτουργούν» οι μάσκες αδυνατίσματος προσώπου;


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

16 Ιουλίου 2024

«Λειτουργούν» οι μάσκες αδυνατίσματος προσώπου;
IG @maralafontan
Τι είναι οι μάσκες αδυνατίσματος προσώπου και ποια είναι η δράση τους

Τα Korean beauty trends έχουν «κατακτήσει» την Ευρώπη, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη μας με την αποτελεσματικότητά τους. Ως εκ τούτου, κάθε φορά που πέφτει κάτι νέο στην αντίληψή μας, κινητοποιεί το ενδιφέρον μας και μπαίνει στο «μικροσκόπιο». Αυτή τη φορά, η προσοχή μας στρέφεται στις V-masks ή αλλιώς μάσκες αδυνατίσματος προσώπου, που υπόσχονται ένα πιο σφριγηλό και καθορισμένο περίγραμμα προσώπου, χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Jenny.Gr
IG @maralafontan

Μάσκες αδυνατίσματος προσώπου

Οι μάσκες αδυνατίσματος προσώπου είναι ένα υβριδικό προιόν, κάτι ανάμεσα σε sheet mask και eye patch, σχεδιασμένο για να ταιριάζει άψογα στην περιοχή της γνάθου. Στόχος τους είναι να βοηθήσουν στο σχήμα της περιοχής του πηγουνιού, ενώ ανυψώνουν και καθορίζουν το κάτω μέρος του προσώπου. Προορίζονται για τη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου και τη σύσφιξη του προσώπου χωρίς νυστέρι.

Jenny.Gr
IG @maralafontan

Λειτουργούν;

Κατά κάποιο τρόπο, ναι. Το δέρμα αισθάνεται πιο ενυδατωμένο και ανανεωμένο μετά τη χρήση μιας μάσκας, ενώ παρατηρούμε άμεση σφριγηλότητα και απαλότητα κατά μήκος της γραμμής της γνάθου κάθε φορά που χρησιμοποιούμε μια μάσκα V. Ωστόσο, τα αποτελέσματα είναι προσωρινά, όπως ένας καλός βραδινός ύπνος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.