ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Είναι μόνιμη η laser αποτρίχωση;


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

28 Αυγούστου 2024

Είναι μόνιμη η laser αποτρίχωση;
IG @hoskelsa
Πόση είναι πραγματικά η διάρκεια του αποτελέσματος αυτού του είδους αποτρίχωσης

Στην ομορφιά, το κεφάλαιο της αποτρίχωσης αποτελεί ζήτημα μεγάλης συζήτησης. Η laser αποτρίχωση τα τελευταία χρόνια αποτελεί την πιο δημοφιλή μέθοδο αποτρίχωσης. Αυτή η αισθητική διαδικασία χρησιμοποιεί ένα λέιζερ (γνωστό και ως συγκεντρωμένη δέσμη φωτός) για να μειώσει ή να αφαιρέσει την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σώματος και προσώπου. Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με την laser αποτρίχωση είναι ότι μπορεί να έχει μακροχρόνια - ακόμη και σχεδόν μόνιμα – αποτελέσματα, αρκεί να γίνει σωστά.

Jenny.Gr
IG @hoskelsa

Πόσο διαρκεί η laser αποτρίχωση;

Jenny.Gr
IG @hoskelsa

Ενώ τα αποτελέσματα της laser αποτρίχωσης μπορεί να είναι μακροχρόνια, γενικά, δεν είναι μόνιμη. Αντίθετα, χρειαζόμαστε κατά μέσο όρο περίπου πέντε ή περισσότερες θεραπείες για να απομακρύνουμε τις τρίχες για μεγάλο χρονικό διάστημα ή ακόμα και μόνιμα.

Jenny.Gr
IG @hoskelsa

Η πιο κοινή περιοχή όπου οι τρίχες μπορεί να ξαναβγούν είναι το πρόσωπο — ιδιαίτερα σε περιοχές όπως το πηγούνι και ο λαιμός. Αυτό είναι πιο συχνό σε γυναίκες σε ηλικία εμμηνόπαυσης, καθώς όταν τα επίπεδα οιστρογόνων πέφτουν στο σώμα, τα επίπεδα τεστοστερόνης μπορεί να αυξηθούν, γεγονός που οδηγεί σε περισσότερη παραγωγή τριχών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.