ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Απολέπιση: Πριν ή μετά το ξύρισμα;


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

7 Απριλίου 2024

Απολέπιση: Πριν ή μετά το ξύρισμα;
IG @hoskelsa
Και ποια είναι τα οφέλη της για το δέρμα

Το δέρμα μας αποβάλλει συνεχώς νεκρά κύτταρα, αλλά καθώς μεγαλώνουμε ο ρυθμός ανανέωσης επιβραδύνεται σημαντικά. Λόγω αυτής της επιβράδυνσης μπορεί να παρουσιαστεί συσσώρευση νεκρών κυττάρων του δέρματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει ξεφλουδισμένο ή ξηρό και μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια άτονη εμφάνιση έναντι μιας υγιούς και λαμπερής. Η χρήση ενός προϊόντος απολέπισης είναι εξαιρετικά απαραίτητη ώστε το δέρμα να αποκτήσει ξανά την πραγματική του λάμψη.

Αλλά ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις; Πρέπει να κάνεις απολέπιση πριν ή μετά το ξύρισμα; Εδώ θα βρεις όλες τις απαντήσεις.

Απολέπιση, πριν ή μετά το ξύρισμα;

Jenny.Gr
IG @hoskelsa

Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να κάνεις απολέπιση πριν το ξύρισμα. Χωρίς απολέπιση, το ξυράφι τείνει να συσσωρεύει νεκρά κύτταρα και μπορεί να μην αφαιρεί τις τρίχες τόσο αποτελεσματικά ή κοντά στο δέρμα. Η απολέπιση αφαιρεί επίσης το νεκρό δέρμα που περιβάλλει και καλύπτει τις τρίχες, έτσι μπορεί να φαίνεται σαν να ανασηκώνει τις τρίχες για πιο προσεκτικό ξύρισμα και πιο απαλό αποτέλεσμα.

5 οφέλη της απολέπισης της επιδερμίδας στο σώμα

Jenny.Gr
IG @hoskelsa

  • Το δέρμα φαίνεται πιο νεανικό
  • Ελαχιστοποιεί τα ξεσπάσματα
  • Λειαίνει το δέρμα
  • Βοηθά στην απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης
  • Κάνει το ξύρισμα πιο εύκολο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.