ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H θεραπεία ομορφιάς που ενισχύει το μαύρισμα της επιδερμίδας


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

2 Αυγούστου 2024

H θεραπεία ομορφιάς που ενισχύει το μαύρισμα της επιδερμίδας
IG @emilyshak
Παρατείνει τη διάρκειά του και κάνει το δέρμα να δείχνει απολαυστικά λαμπερό

Το καλοκαίρι ο μεγαλύτερος skincare στόχος των περισσότερων γυναικών είναι το χρυσαφένιο μαύρισμα της επιδερμίδας μας με τον πιο ασφαλή τρόπο. Για να «αγγίξουμε» τα αποτελέσματα που επιθυμούμε πρέπει να έχουμε προετοιμάσει κατάλληλα το δέρμα μας. Πώς;

Kάνοντας τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα απολέπιση στην επιδερμίδα του σώματός μας. Με τον τρόπο αυτό, απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος και αυτό γίνεται άμεσα πιο λείο, απαλό και λαμπερό, ενώ η ζεστή χροιά που αποκτά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού κάνει αισθητή την παρουσία της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Jenny.Gr
IG @emilyshak

Δεν χρειάζεται να έχεις στο ντουλάπι σου την πιο ακριβή σύνθεση για να εκτελέσεις αυτό το βήμα φροντίδας. Μπορείς εύκολα με συστατικά που έχεις στην κουζίνα, να δημιουργήσεις το απόλυτο homemade scrub που θα μεταμορφώσει την επιδερμίδα σου και να απολαύσεις μια μέρα spa στο σπίτι.

Το body scrub

Ένα body scrub με πλιγούρι βρώμης λειτουργεί εξαιρετικά καλά για τους περισσότερους τύπους δέρματος - ειδικά για τους ξηρούς, ευαίσθητους. Μάλιστα, σε αυτή τη συνταγή μπορείς να προσδώσεις επιπλέον ενυδατική δράση, προσθέτοντας λίγο αμυγδαλέλαιο, γάλα και αυγό.

Jenny.Gr
IG @emilyshak

Αρχικά, πρέπει να μουλιάσεις το αλεσμένο πλιγούρι βρώμης σου μια νύχτα, στην ίδια αναλογία νερού (αν δεν έχεις χρόνο, μπορεί και να μαγειρευτεί). Τοποθέτησε σε ένα μπολ ένα φλιτζάνι από το πλιγούρι βρώμης, ένα κουταλάκι του γλυκού αμυγδαλέλαιο, δύο κουταλιές της σούπας πλήρες γάλα και το ασπράδι ενός αυγού. Εφάρμοσέ το σε πρόσωπο και λαιμό με κυκλικές κινήσεις. Αμέσως μετά θα δεις το δέρμα σου να ακτινοβολεί και να έχει υπέροχη αίσθηση άνεσης με ομοιόμορφη χρωματική χροιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.