PODCASTS

#JennyGr_ExclusiveBenefits: Podcast "Παίζοντας με τις λέξεις" με την Τζένη Μπαλατσινού


24 Νοεμβρίου 2020

#JennyGr_ExclusiveBenefits: Podcast "Παίζοντας με τις λέξεις" με την Τζένη Μπαλατσινού

Λέξεις καθημερινές που χρησιμοποιούμε ασυνείδητα ή όχι, λέξεις δισυπόστατες, με σημασία που μεταλλάσσεται από τους καιρούς και τους ανθρώπους που τις εκστομίζουν. Λέξεις απλές αλλά ταυτόχρονα πολύπλοκες. Η Τζένη Μπαλατσινού παίζει το παιχνίδι των λέξεων με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.

Το "Παίζοντας με τις λέξεις" είναι η πρώτη podcast season του Jenny.gr. Οικοδέσποινα η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μαζί με έναν διαφορετικό κάθε φορά καλεσμένο καταπιάνονται από μία λέξη. Εκμεταλλευόμενοι, την πολυπλοκότητα της ελληνικής γλώσσας, η συζήτηση μετακυλά από θέματα κοινωνικά σε προσωπικά ζητήματα, άλλα που αφορούν στην κοινωνία αλλά και σε αυτά της επικαιρότητας.

Μέσα από μία φιλική ατμόσφαιρα, η Τζένη και οι καλεσμένοι της αφηγούνται ιστορίες, μοιράζονται προβληματισμούς, χαλαρώνουν αστειευόμενοι και μας συντροφεύουν ευχάριστα για περίπου 10 λεπτά.

Κάντε τώρα την εγγραφή σας στο Jenny.gr Exclusive Benefits και απολαύστε μόνο με 6 ευρώ ετησίως την νέα σειρά podacsts με την Τζένη Μπαλατσινού κι πολλά ακόμα προνόμια.

jenny.gr