REAL LIFE

3+1 τρόποι για να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο εύκολη αυτό το καλοκαίρι


JTeam

30 Ιουνίου 2022

3+1 τρόποι για να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο εύκολη αυτό το καλοκαίρι
Το καλοκαίρι είναι εδώ και όσο κι αν είμαστε τρομερά χαρούμενες γι' αυτό, δεν σημαίνει ότι αγαπάμε να ιδρώνουμε και να ξεφυσάμε από τη ζέστη όλη μέρα!

Αν είστε από εκείνες, που ψάχνουν φυσικούς τρόπους για να δροσιστούν, μέχρι να πάνε στην παραλία, σε νησί ή σε κάποιο βουνό για διακοπές (ναι, υπάρχουν και αυτοί!), το κείμενο αυτό θα είναι η σωτηρία σας, μιας και η ομάδα του Jenny είναι εδώ για να σας προτείνει απλούς τρόπους για να κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας, αυτούς τους θερμούς μήνες!

Καθίστε αναπαυτικά, διαβάστε το και νιώστε κύματα δροσιάς να έρχονται κατά πάνω σας!

  1. Γέμισε το σπίτι με φυτά εσωτερικού χώρου
Jenny.Gr

Τα φυτά εσωτερικού χώρου, μπορούν να γίνουν ο σύμμαχός σου για την καταπολέμηση της ζέστης το καλοκαίρι, αφού πέρα από όμορφα έχουν τη μοναδική ιδιότητα να δροσίζουν τους χώρους. Ο φίκος, η αλόη, η φτέρη της Βοστώνης και η Σανσεβιέρια, είναι μόνο μερικά από τα φυτά που μπορούν να σε συντροφεύσουν και φέτος το καλοκαίρι!

Bonus: Με λίγη φροντίδα και αγάπη μπορούν να μείνουν μαζί σου για πολλά χρόνια και να κάνουν το σπίτι σου πιο όμορφο και ζωντανό!

  1. Κάνε φίλους σου τα φρούτα και τις σαλάτες

Κακά τα ψέματα, όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, η όρεξή μας πέφτει! Εκεί έρχονται τα καλοκαιρινά φρούτα και οι σαλάτες για να καλύψουν το κενό και να μας βοηθήσουν να παραμείνουμε ενυδατωμένες και χορτάτες. Καρπούζι, πεπόνι, ροδάκινα και γερμάδες μπορούν να γίνουν υπέροχες φρουτοσαλάτες, να μπουν σε ταπεράκι και να σε ακολουθήσουν στην παραλία, το γραφείο, το θερινό ή οπουδήποτε μέσα στην πόλη!

Bonus: Συνδύασε τα φρούτα με τις σαλάτες για ακόμα μεγαλύτερη γεύση και ενυδάτωση! Φαντάζομαι έχεις δοκιμάσει καρπούζι με φέτα, σωστά;

  1. Βάλε σε λειτουργία το έξυπνο πλυντήριο της LG

Jenny.Gr

Επειδή, μέσα στο καλοκαίρι, κανείς δεν θέλει να κάθεται να περιμένει πότε θα τελειώσει το πλυντήριο την πλύση του, ευτυχώς που υπάρχουν τα έξυπνα πλυντήρια της LG με την τεχνολογία TurboWash™ 360°, με ολοκληρωμένη πλύση σε λιγότερο χρόνο από τον συμβατικό, χωρίς να μειώνεται η απόδοση πλύσης. Επιπλέον, με την τεχνολογία LG Steam+™ όχι μόνο εξαλείφεται το 99,9%* των αλλεργιογόνων, όπως τα ακάρεα σκόνης που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα, αλλά, παράλληλα, μειώνονται οι ζάρες για γρηγορότερο και ευκολότερο σιδέρωμα. Γιατί, ποιος θέλει να κάθεται να σιδερώνει καλοκαιριάτικα;

Bonus: Αν επιλέξεις πλυντήριο – στεγνωτήριο LG με ένα μόνο κουμπί έχεις και πλύση και στέγνωμα σε μία συσκευή!

*Ο κύκλος για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων ουσιών πιστοποιήθηκε από τον BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) μειώνει έως και 99,9% τα αλλεργιογόνα όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης.

  1. Κάνε βόλτα σε όλα τα πάρκα και τους κήπους της Αθήνας!

Μπορεί η Αθήνα να μοιάζει αποπνικτική το καλοκαίρι, όταν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο, αλλά μην την υποτιμάς! Διαθέτει πολλά σημεία που μπορούν να λειτουργήσουν ως όαση δροσιάς! Το Πάρκο στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ο Εθνικός κήπος ή ακόμα και η λίγο πιο μακρινή Πάρνηθα, είναι ιδανικά σημεία για να περάσεις μία υπέροχη και δροσερή μέρα στην πόλη!

Bonus: Δες το καλοκαίρι ως μία καλή ευκαιρία για να γνωρίσεις λίγο καλύτερα την Αθήνα!