REAL LIFE

H Chewy μας εξηγεί τί σημαίνει αληθινή φιλία - Και τί αληθινό φαγητό


JTeam

29 Ιουνίου 2022

H Chewy μας εξηγεί τί σημαίνει αληθινή φιλία - Και τί αληθινό φαγητό
To PetKitchen ετοιμάζει αληθινό φαγητό για αληθινούς φίλους και η μούσα του, Chewy, μας λέει όλα όσα θέλουμε να μάθουμε.

H Chewy είναι η μούσα του project PetKitchen, της πρωτότυπης κουζίνας με μαγειρευτό & ισορροπημένο φαγητό για τα αγαπημένα μας κατοικίδια ενώ διατηρεί και το δικό της blog.

Jenny.Gr

Chewy θα ήθελες να συστηθείς;

Είμαι ένα όμορφο, θηλυκό yorkie, μικρό και ταλαντούχο. Μετράω 11 καλοκαίρια και ενώ ανυπομονώ για τα επόμενα!

Chewy μίλησέ μας για όλα όσα αγαπάς

Αγαπώ:
Τους γονείς μου
Τις βόλτες με το αυτοκίνητο
Το φαΐ
Το φαΐ
Το φαΐ

Είσαι η μούσα του PetKitchen. Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Δεν είναι συνεργασία, είναι αληθινή φιλία! Οι γονείς μου είδαν πόσο λιχούδω είμαι και θέλησαν να με ευχαριστήσουν. Ξεκίνησαν να μαγειρεύουν για εμένα ισορροπημένα γεύματα για να τρέφομαι νόστιμα & υγιεινά. Μέσα σε ένα μήνα, έγινα πιο χαρούμενη, γεμάτη ενέργεια, με πιο όμορφο τρίχωμα ενώ σταμάτησα να έχω προβλήματα με τα κακά μου (μεγάλη ανακούφιση). Ε, μόλις το είδαν αυτό οι γονείς μου, θέλησαν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα!

Δηλαδή;

Δηλαδή θέλησαν να φτιάξουν μία κουζίνα για σκύλους!

Συνεργάστηκαν με μία επιστημονική ομάδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με εξειδίκευση στην διατροφή των ζώων και δημιούργησαν τις τέλειες συνταγές με μαγειρευτό φαγητό: είναι ισορροπημένες για να εξασφαλίζουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά (σωστός συνδυασμός ζωικής πρωτεΐνης, λαχανικών, φρούτων, superfoods & βοτάνων), είναι βασισμένες σε ελληνικές πρώτες ύλες και με ειδική έμφαση στο αγνό ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο, ενώ προσαρμόζονται σε ειδικές ανάγκες των κατοικίδιων (παθήσεις, αλλεργίες ευαισθησίες, κτλ) και καλύπτουν όλα τα γούστα!

Ο μπαμπάς, ήδη διατηρούσε χρόνια εταιρία Catering, άρα προϋπήρχε η τεχνογνωσία. Τώρα, αντί να μαγειρεύει για ανθρώπους, μαγειρεύει για σκύλους (και σύντομα και για γάτες), με τις ίδιες ποιοτικές πρώτες ύλες, 100% πιστοποιημένες και καταναλώσιμες κι από τον άνθρωπο.

To PetKitchen ετοιμάζει αληθινό φαγητό για αληθινούς φίλους!

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Και γιατί μαγειρευτό φαγητό κι όχι ξηρά τροφή;

Είμαι αυτό που τρώω, όπως ακριβώς κι εσύ!

Η ισορροπημένη μαγειρευτή τροφή:

  • Μου ανεβάζει το προσδόκιμο ζωής και μου χαρίζει χρόνια
  • Μου φτιάχνει τα δερματικά μου, τα αρθριτικά μου αλλά και τα κακά μου
  • Κάνει το τρίχωμα μου να λάμπει
  • Με βοηθά να είμαι κοκέτα & fit
  • Μου φτιάχνει την διάθεση & μου δίνει ενέργεια
  • Και κυρίως μου αρέσει πολύ!

Είναι ουσιαστική μεταμόρφωση για κάθε σκύλο και σε εμφάνιση και σε διάθεση αλλά κυρίως σε υγεία. Μπορείς να διαβάσεις παραπάνω πράγματα εδώ.

Η ξηρά τροφή είναι μία τροφή που περιέχει πολλά χημικά και πρόσθετα και πρώτες ύλες άγνωστης προέλευσης. Εσύ τί θα έτρωγες;

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Και πώς μπορούν να ξεκινήσουν και τα άλλα κατοικίδια το μαγειρευτό φαγητό;

Μα στο PetKitchen φυσικά! Είτε μπορούν να δοκιμάσουν μεμονωμένα γεύματα στο shop είτε να ξεκινήσουν συνδρομή και να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις, την δωρεάν διανομή κι από το γεγονός πως όλα θα είναι προσαρμοσμένα στις μοναδικές τους ανάγκες. Υπάρχουν δύο είδη συνδρομών: το full plan για 100% μαγειρευτό φαγητό, υγεία & ευεξία και το mini plan με 25% μαγειρευτό φαγητό που το ανακατεύεις με την ξηρά τροφή (ακόμα και το mini plan είναι ευεργετικό και θα σου δώσει ένα γερό boost στην υγεία σου).

Με 3 απλά βήματα τα PetKitchen γεύματα φθάνουν στο μπολ τους στην ποσότητα που πρέπει και με την συχνότητα διανομής που βολεύει! Οι σκυλογονείς ξεγνοιάζουν με το θέμα διατροφή κι έχουν περισσότερο χρόνο για χάδια, παιχνίδια και βόλτες 😉

Κι η μετάβαση από ξηρά σε μαγειρευτή τροφή είναι απλή ή έχει διαδικασία;

Η στροφή στο μαγειρευτό φαγητό είναι ο, τι καλύτερο αλλά μην πέσετε με τα μούτρα! Ακολουθείστε τις οδηγίες μετάβασης!

Jenny.Gr

Πες μας λίγα πράγματα και για το blog σου

Στο Chewy’s diary εμβαθύνω σε θέματα που αφορά στην διατροφή των κατοικίδιων αλλά καταπιάνομαι και με άλλα θέματα που με ενδιαφέρουν. Οι fans μου μπορούν να μαθαίνουν έξυπνα tips υγείας, διατροφής & ομορφιάς, μυστικά σημεία της πόλης για βόλτες, δράσεις για ζώα, όλα τα νέα του PetΚitchen κι άλλα πολλά. `

Chewy τι είναι τελικά αληθινή φιλία;

Αληθινή φιλία είναι όταν κουνάω την ουρά μου από χαρά κάθε φορά που βλέπω τους γονείς μου!

Jenny.Gr

Υ.Γ Ακολούθησε την Chewy & το PetKitchen στα Social Media:

Instagram

TikTok

Facebook

Pet Kitchen Instagram