REAL LIFE

5 τρόποι για να χαλαρώσεις στην παραλία


JTeam

28 Ιουλίου 2022

5 τρόποι για να χαλαρώσεις στην παραλία
Για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης στην παραλία, ήρθε η ώρα να διαβάσεις το παρακάτω άρθρο!

Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές. Και οι διακοπές είναι για πολλές και πολλούς μια περίοδος πολύτιμη και συνυφασμένη με τη χαλάρωση. Με όποιο τρόπο την αντιλαμβάνεται και την απολαμβάνει ο καθένας.

Το σίγουρο είναι πως η ανυπομονησία για να φτιάξουμε βαλίτσες και να πάρουμε το πρώτο καράβι/αεροπλάνο για μέρη μαγικά είναι μεγάλη, ώστε να φύγουμε μακριά από τη βαβούρα της πόλης.

Και τι μπορείς να κάνεις για να χαλαρώσεις στην θάλασσα; Οι επιλογές είναι πολλές, ανάλογα και τη διάθεσή σου. Από το να πάρεις εκείνο το βιβλίο που όλο δεν βρίσκεις χρόνο να τελειώσεις, μέχρι να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική με την μοναδική εμπειρία που σου προσφέρουν τα HUAWEI Freebuds Pro 2 και να πιάσεις την ξαπλώστρα που βρίσκεται τέρμα γωνία, για να είσαι μακριά από όλους και όλα.

Παρακάτω θα βρεις πέντε πράγματα που τα ακολουθούμε κι εμείς, για ανέμελες διακοπές.

1. Βρες το calmness spot σου

Jenny.Gr

Το πρώτο πράγμα που κάνουμε, με το που πατήσουμε το πόδι μας στην παραλία είναι ένα: να βρούμε το σημείο που μας αρέσει και να... κατασκηνώσουμε εκεί. Αυτό μπορεί να είναι πολλά πράγματα: από την ξαπλώστρα που θα βρίσκεται τέρμα γωνία - είτε στην πρώτη είτε στην τελευταία γραμμή - για να μείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο μακριά από τη φασαρία, μέχρι ένα spot, όπου θα τοποθετήσουμε τη δική μας ομπρέλα και πετσέτα, για να απολαύσουμε τόσο το μπάνιο μας, όσο και την ηρεμία μας.

2. Story time

Jenny.Gr

Σίγουρα οι ρυθμοί, με τους οποίους τρέχει η καθημερινότητα, σε κρατούν μακριά από το να ολοκληρώσεις ή να κάνεις πράγματα που θέλεις. Ένα από αυτά συνήθως είναι και το να διαβάσεις/τελειώσεις το αγαπημένο σου βιβλίο. Και η παραλία ενδείκνυται, όσο κανένα άλλο δημόσιο μέρος, για διάβασμα. Γι' αυτό, τέρμα πια οι δικαιολογίες! Ήρθε η ώρα να χαθείς στις σελίδες του, να ζωντανέψουν μπροστά σου οι εικόνες και να μάθεις επιτέλους τι γίνεται στο τέλος!

3. Το must-have αξεσουάρ

Jenny.Gr

Μουσική. Το «Α» και το «Ω» στη ζωή μας και μια καλή ευκαιρία να την απολαύσεις μέσα από τα ακουστικά σου - ειδικά αν εκεί που είσαι δεν έχει ή αυτή που παίζει δεν σου αρέσει. Και με τα HUAWEI Freebuds Pro 2 ζεις ένα μοναδικό ταξίδι ηχητικής απόλαυσης και τον ήχο στην πιο αυθεντική μορφή του! Τα συγκεκριμένα ακουστικά διαθέτουν το πρώτο στον κόσμο σύστημα ήχου Hi-Res "Ultra-hearing Dual Driver", το οποίο συντονίζει έξυπνα δύο drivers, κάνοντάς τα να λειτουργούν με τέλεια συνοχή, για εξαιρετική απόδοση ήχου.

Και δεν θέλουμε να μπούμε σε πιο εξειδικευμένες λεπτομέρειες, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι χρησιμοποιούν ακόμα ένα επίπεδο διάφραγμα UHF στο TWS, το οποίο συναντάμε συνήθως σε ακουστικά υψηλής τεχνολογίας, για να παράγουν φωτεινά και ακριβή πρίμα και τόνους, καθώς και το πρώτο στον κόσμο quad-magnet dynamic, για μεσαίες και χαμηλότερες συχνότητες, που παρέχει ακόμη πιο δυνατά μπάσα. Έτσι, ακούς με απόλυτη ακρίβεια κάθε ηχητική λεπτομέρεια!

Jenny.Gr

Με την τεχνολογία "Triple Adaptive EQ", τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 συντονίζουν αυτόματα τον ήχο, σύμφωνα με τη δομή του ακουστικού πόρου, τη στάση του σώματος και το επίπεδο έντασης, παρέχοντας εξατομικευμένο ήχο σε πραγματικό χρόνο, για να ικανοποιηθούν κι οι πιο απαιτητικοί χρήστες.

Επιπλέον, επειδή μπορεί να μη θες να ακούσεις μόνο τα τραγούδια που έχεις αποθηκευμένα στο Spotify σου, αλλά να δεις την αγαπημένη σου σειρά στο Netflix χωρίς καμία ενόχληση ή να συνομιλήσεις/κάνεις βιντεοκλήση με την οικογένειά σου ή τους φίλους σου, η προηγμένη δυνατότητα ακύρωσης θορύβου είναι εκεί για σένα, για να εξαλείψει κάθε ήχο. Ακόμα και του κινητήρα του αεροσκάφους που κάθε φορά σε ζαλίζει ή των δυνατών ανέμων που σού τη... δίνουν στην παραλία.

Jenny.Gr

Ακόμα ένα plus είναι η σύνδεσή τους με δύο συσκευές, για αυτόματη εναλλαγή κλήσεων, εφόσον έχεις στη διάθεσή σου HUAWEI smartphone, tablet, υπολογιστή ή/και ρολόι, καθώς και με έξυπνα συστήματα Android, iOS και Windows. Η μεγάλης διάρκειας μπαταρία τους (από 4 έως 6.5 ώρες συνεχόμενης ακρόασης) συμβάλλει στη μέγιστη δυνατή ψυχαγωγία σου, ενώ μπορούν να φορτίσουν, αν τα ακουμπήσεις πάνω στο HUAWEI smartphone ή tablet σου.

Κι αν ιδρώσεις ή είσαι ακόμα βρεγμένη από το θαλασσινό νερό, μην αγχωθείς ότι θα χαλάσουν, διότι είναι εξοπλισμένα με IP54, που τα κάνει αδιάβροχα από την βροχή και τον ιδρώτα. Επίσης, οι τρεις του αποχρώσεις - Silver Frost, Ceramic White και Silver Blue - θα δώσουν άλλη πινελιά στο καλοκαίρι σου.

4. Take a nap

Jenny.Gr

Δεν είναι τυχαίο πως ο ήχος των κυμάτων συγκαταλέγεται στους λεγόμενους «λευκούς ήχους». Δηλαδή, σε εκείνους τους ήχους που έχουν σταθερή ένταση και την ικανότητα να σε χαλαρώνουν και να σε ηρεμούν - ειδικά τα μωρά. Γι' αυτό και θα έχεις παρατηρήσει πως είναι πολύ εύκολο, εκεί που κάνεις την ηλιοθεραπεία σου, να καταλήγεις να κοιμάσαι. Συνεπώς, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να πάρεις έναν ευεργετικό υπνάκο, που θα σού δώσει boost για το υπόλοιπο της ημέρας!

5. Ready, steady, go

Jenny.Gr

Μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες να κάνεις στην παραλία, αλλά η γυμναστική είναι από εκείνους τους τρόπους που συμβάλλουν στη χαλάρωση, όσο κι αν δεν της... φαίνεται. Πολλοί είναι εκείνοι που προτιμούν να την κάνουν δίπλα στην παραλία, για να χαλαρώσουν. Μπορείς να πας είτε για τρέξιμο, όταν πέφτει ο ήλιος, άρα και η θερμοκρασία, είτε απλά να κάνεις τη yoga σου εκεί. Αν δεν σου αρέσει κάτι από αυτά, τότε υπάρχει πάντα και η λύση των water sports, τα οποία αυξάνουν την αδρεναλίνη και βοηθούν στην εκτόνωση του στρες, με αποτέλεσμα να χαλαρώνει πνεύμα και σώμα. Άσε που σε γυμνάζουν κιόλας, χωρίς να το... καταλάβεις! Γι' αυτό, την επόμενη φορά που θα πας στην παραλία, κοίταξε αν υπάρχει κάποιο θαλάσσιο σπορ τριγύρω και απλά αφέσου στη διασκέδαση!

Jenny.Gr

Δεν ξέρουμε ποιος από τους παραπάνω τρόπους για να χαλαρώσεις στην παραλία σού ταιριάζει, πάντως αν είσαι κι εσύ από αυτές ή αυτούς που επιλέγουν τα ακουστικά, μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI για περισσότερες πληροφορίες ή τα παρακάτω links:
Facebook: HuaweimobileGR
Instagram: huaweimobilegr και Huawei Community