REAL LIFE

Δείξε μου το σπίτι σου να σου πω ποιος είσαι: Άλλαξε την ψυχολογία σου, αλλάζοντας το σπίτι!


JTeam

24 Οκτωβρίου 2022

Δείξε μου το σπίτι σου να σου πω ποιος είσαι: Άλλαξε την ψυχολογία σου, αλλάζοντας το σπίτι!
Νιώθεις καμιά φορά ότι η ψυχολογία σου είναι πεσμένη και δεν σε «σηκώνει» ούτε το ίδιο σου το σπίτι; Έφτασε η στιγμή για μία αλλαγή!

Το σπίτι μας δεν είναι μόνο οι τέσσερις τοίχοι. Σπίτι είναι οι άνθρωποι που το χαίρονται, το αλλάζουν, το ζουν! Οπότε, το σπίτι μας είναι ένας χώρος στον οποία πρέπει να νιώθουμε ασφαλείς, να χαιρόμαστε που το ζούμε κι αν πλέον δεν μας κάνει να νιώθουμε όμορφα να μπορούμε να το αλλάζουμε!

Αν είσαι κι εσύ έτοιμη για μία αλλαγή στον προσωπικό σου χώρο, ώστε να γίνει πιο προσωπικός και να καλύπτει τις τωρινές σου ανάγκες, δεν χρειάζεται να το πολυσκέφτεσαι! Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για μικρές ή μεγάλες αλλαγές και είναι μια τέλεια ευκαιρία για ανανέωση, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα!

Άλλαξε έπιπλα

Jenny.Gr

Από το καθιστικό μέχρι την τραπεζαρία, του σπιτιού σου, στο Praktiker θα βρεις λύσεις για όλο το σπίτι και για κάθε λογής έπιπλα.

Ένας καινούριος καναπές θα σε κάνει να θέλεις να «βουλιάξεις» μέσα του και να παρακολουθήσεις με όρεξη την αγαπημένη σου σειρά, ένα νέο κρεβάτι είναι ικανό να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου σου και να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας. Τα έπιπλα είναι η «ψυχή» του σπιτιού, είναι αυτά που μας ηρεμούν, είτε με το χρώμα τους είτε με τη διάταξή τους και την άνεση που μας προσφέρουν, γι' αυτό πρέπει πάντα να επιλέγουμε τα καλύτερα και τα κατάλληλα για εμάς.

Άλλαξε διακόσμηση

Jenny.Gr

Αν νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ανανεώσεις το στιλ στο σπίτι σου, μερικά διακοσμητικά θα σε βοηθήσουν να το κάνεις! Από Cozy Apartment μέχρι Urban Minimalism, η Praktiker θα σου δώσει έμπνευση και ιδέες για να αναδιαμορφώσεις τον προσωπικό σου χώρο μέσα από τον πλήρη κατάλογο σπιτιού. Ταυτόχρονα, μπορεί να σε εφοδιάσει με έξυπνα tips και συμβουλές, αφού διαθέτει interior experts που μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάθε σου βήμα και να λύσουν κάθε σου απορία. Έτσι, θα αξιοποιήσεις καθετί στο μέγιστο και θα αναδείξεις τα έπιπλα και τα διακοσμητικά σου, κάνοντας το σπίτι σου ακόμα πιο όμορφο και άνετο.

Άλλαξε συσκευές

Jenny.Gr

Οι οικιακές ηλεκτρικές συσκευές βρίσκονται στη ζωή μας για να την κάνουν πιο ξεκούραστη και εύκολη. Από ένα δροσερό ποτήρι νερό, μέχρι ένα καλομαγειρεμένο γεύμα και μία κούπα καφέ που ξεχειλίζει αρώματα, οι οικιακές συσκευές υπάρχουν στην καθημερινότητά σου για να εκπληρώσουν αυτές τις μικρές-μεγάλες σου αγάπες. Οτιδήποτε, λοιπόν, χρειαστείς για την ψύξη, την Πλύση, το Μαγείρεμα, τον Καφέ και το Πρωινό, την προετοιμασία του φαγητού, το Σκούπισμα και το Σιδέρωμα, η Praktiker το έχει συμπεριλάβει στον πλούσιο κατάλογο ηλεκτρικών συσκευών της, «Οικιακοί Βοηθοί».

Αν όλα τα παραπάνω, νομίζεις ότι θα επιβαρύνουν πολύ το πορτοφόλι σου, στην Praktiker θα βρεις μοναδικά πακέτα διευκολύνσεων και απίστευτες ευκαιρίες προσφορών κι εκπτώσεων για όλους. Αγορές έως και 60 δόσεις, μηνιαίο πλάνο Δ-ΟΣΗ ΘΕΛΕΙΣ, υπηρεσία τρέιλερ Move-It, τα μεγαλύτερα parking ανακύκλωσης και ακόμα περισσότερες παροχές και προσφορές περιμένουν να τα ανακαλύψεις με μια επίσκεψη στο κατάστημα ή στην ιστοσελίδα praktiker.gr. Η απόλαυση που μας μας προσφέρει το σπίτι μας είναι ανεκτίμητη και τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να μπορούμε να αισθανόμαστε όμορφα μέσα στον προσωπικό μας χώρο!