REAL LIFE

Social Media 101: O πιο fun οδηγός απογείωσης του content σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι εδώ!


JTeam

26 Οκτωβρίου 2022

Social Media 101: O πιο fun οδηγός απογείωσης του content σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι εδώ!
Οι κινήσεις - ματ που πρέπει να κάνεις, για να εκτοξεύσεις το περιεχόμενό σου - και τους followers σου - στα social media, έχοντας το Samsung Galaxy Z Flip4 στο χέρι!

Πώς θα βγάλω την τέλεια selfie; Πώς θα φωτογραφίσω ένα instagramικό πιάτο; Πώς θα γίνω viral στο TikTok;

Πολλά είναι τα ερωτήματα που μας... ταλανίζουν, από τότε που τα social media μπήκαν για τα καλά στη ζωή μας. Κακά τα ψέματα, αποτελούν βασικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας και πάντα ψάχνουμε τρόπους για να ακολουθούμε πιστά τα trends και να έχουμε ένα ελκυστικό περιεχόμενο στο προφίλ μας.

Κι αυτό που χρειάζεται κάθε content creator που σέβεται τον εαυτό του - όπως εμείς - είναι δύο πράγματα. Από τη μία καλή διάθεση κι απεριόριστη φαντασία για να δημιουργήσει κι από την άλλη ένα τελευταίας τεχνολογίας smartphone, που προσφέρει διάφορες δυνατότητες βιντεοσκόπησης και επεξεργασίας.

Και για το τελευταίο, έχουμε τη λύση! Σύμμαχός μας είναι το νέο smartphone της Samsung, Galaxy Z Flip4, το οποίο μας βοήθησε να απαντήσουμε στα παραπάνω ερωτήματα και να φτιάξουμε έναν... σοσιαλμιντιακό οδηγό, για όσους θέλουν να εξερευνήσουν τις άπειρες δυνατότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Τρεις δημοσιογράφοι του Jenny πήραν το ακαταμάχητο Samsung, Galaxy Z Flip4 στα χέρια τους και κατέγραψαν τη ζωή με νέα προοπτική, για να δημιουργήσουν το δικό τους φανταστικό περιεχόμενο για τα social media. Απλά ακολούθησέ τες για το:

- Tutorial Video για την τέλεια selfie

- Tutorial Video για να φωτογραφήσεις ένα τέλειο πιάτο

- Πώς να γίνεις σταρ στο TikTok

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Samsung Galaxy Z Flip4

Ξεχωρίζει για τη δυνατότητά του να διπλώνει και να χωράει σε μία τσέπη, τη στιγμή που είναι πολύ ισχυρό. Όταν ξεδιπλώνει η οθόνη 6,7 ιντσών, αποκαλύπτει μια όμορφη εικόνα, χάρη στο γυαλί Ultra Thin.

Είναι ανθεκτικό σε έως και 200.000 αναδιπλώσεις, αλλά και σε πιτσιλιές και σταγόνες νερού. Μάλιστα, μπορεί να παραμείνει σε βάθος 1,5 μέτρου γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά. Το Samsung Galaxy Z Flip4 είναι από τα πιο ανθεκτικά Samsung Galaxy Foldables μέχρι σήμερα και προστατεύεται με το δυνατό πλαίσιο Armor Aluminum.

Οι λάτρεις της φωτογραφίας και του βίντεο θα το αγαπήσουν, αφού χάρη στην λειτουργία Nightography, κάθε λεπτομέρεια διακρίνεται ακόμα και στο σκοτάδι με μεγαλύτερα pixel στην ευρυγώνια κάμερα σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Με τη λειτουργία Super Night ελαχιστοποιείται ο θόρυβος, ώστε τα κλιπ να παραμένουν ευκρινή και μέσα στη νύχτα. Ακόμη, με τη FlexCam, ο καθένας απολαμβάνει μια ευέλικτη, hands-free εμπειρία κάμερας από νέες οπτικές γωνίες, ενώ με το Quick Shot βγάζει selfie χωρίς καν να ανοίξει το smartphone του.

Καλύπτει κάθε γούστο, αφού κυκλοφορεί σε τέσσερα χρώματα: Bora Purple, Graphite, Pink Gold και Blue.

Το μόνο που μένει, είναι να το ανακαλύψετε!

*Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.