AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

REAL LIFE

Σύντομα θα έχεις ταχύτητες έως 1 Gigabit στο σπίτι σου!


JTeam

7 Νοεμβρίου 2022

Σύντομα θα έχεις ταχύτητες έως 1 Gigabit στο σπίτι σου!
Σου μοιάζει... εξωπραγματικό; Κι όμως, δεν είναι!

Είναι αλήθεια και σύντομα θα είναι σπίτι σου και από την άνεση του καναπέ ή της καρέκλας του γραφείου σου θα μπορείς να κάνεις κάθε δουλειά, πιο γρήγορα από ποτέ!

Γνωρίζουμε όλοι πως είναι να θες να εργαστείς, να τελειώσεις απαιτητικά projects, να δεις μια ταινία ή να παίξεις ένα video game με την ησυχία σου, αλλά στο ενδιάμεσο να υπάρχουν διακοπές ή καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα να εκνευρίζεσαι.

Με την ανάπτυξη, όμως, του ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών 10 Gigabit της Nova θα μπει ένα τέλος σε αυτά. Με την επένδυση ύψους 2 δισεκατομμυρίων ευρώ έως το 2027 στην Ελλάδα, η United Group φέρνει την οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (σου), για να κάνει την καθημερινότητά σου ακόμα πιο εύκολη, απλή και λειτουργική.

Μια επένδυση που φέρνει την επανάσταση στην τεχνολογία

Η United Group, κορυφαίος πάροχος τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, έχει κάνει ήδη μια επένδυση ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων ευρώ τα τελευταία 2 χρόνια. Και τώρα συνεχίζει με 2 δισ. ευρώ έως το 2027 για τη χώρα μας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Νοva θα αναπτύξει ένα υπερσύγχρονο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit, παρέχοντας κάλυψη με οπτική ίνα μέχρι το σπίτι - το λεγόμενο Fiber to the Home - στο 40% του ελληνικού πληθυσμού, καθώς και σε επιχειρήσεις, καλύπτοντας το 70% των Περιφερειών της χώρας. Η Nova θα εγκαταστήσει υποδομές για το μέλλον, με την ανάπτυξη 22.000 χιλιομέτρων οπτικών ινών νέας γενιάς, που θα ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες ανάγκες για υπερυψηλές ταχύτητες. Πολύ σύντομα οι συνδρομητές της Nova (ελπίζουμε να είσαι κι εσύ μέσα σε αυτούς) θα μπορούν να απολαύσουν ταχύτητες 1 Gigabit, μέσα από το λανσάρισμα νέων εμπορικών πακέτων οπτικής ίνας για το σπίτι.

Η Nova στο πλαίσιο του πενταετούς στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης, θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G), δίνοντας στην Ελλάδα τη δυνατότητα να γεφυρώσει το χάσμα των ψηφιακών υποδομών με τους Ευρωπαίους εταίρους της.

Με τον συνεχή εκσυγχρονισμό και ανάπτυξη των δικτύων κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, η Nova, αποτελεί πλέον πάροχο υποδομών ευρείας κλίμακας για εκατομμύρια Έλληνες ιδιώτες και επιχειρήσεις, παρέχοντάς τους πρόσβαση στα οφέλη της ραγδαίας εξελισσόμενης κοινωνίας των Gigabit. Παράλληλα, μέσα από το πρόσφατο λανσάρισμα της EON, οι συνδρομητές της Nova απολαμβάνουν μοναδικό περιεχόμενο με υπερυψηλές ταχύτητες internet σε οποιαδήποτε συσκευή.

«Κάλυψη αναγκών για ευρυζωνικές ταχύτητες για τις επόμενες γενιές»

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Victoriya Boklag, CEO της United Group, στη συνέντευξη Τύπου που έγινε, «Η Ελλάδα είναι μια εξαιρετικά σημαντική χώρα για τη United Group. Το έχουμε αποδείξει με την επένδυση ύψους 1,5 δισ. ευρώ που έχουμε ήδη πραγματοποιήσει. Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας, με την πρόσθετη επένδυση ύψους 2 δισ. ευρώ που ανακοινώνουμε σήμερα. Αυτό το επενδυτικό σχέδιο περιλαμβάνει την ανάπτυξη ιδιόκτητου δικτύου 10 Gigabit με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες για ευρυζωνικές ταχύτητες για τις επόμενες γενιές. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες στους Έλληνες καταναλωτές και στις επιχειρήσεις και σήμερα κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα προς την υλοποίηση αυτού ακριβώς του οράματος».

Ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, CEO της Nova, πρόσθεσε με τη σειρά του: «Η Nova, ως πάροχος υποδομών ευρείας κλίμακας, παρέχει πλέον επιλογές στους Έλληνες ιδιώτες και επιχειρήσεις, μετά από πολλές δεκαετίες. Στο πλαίσιο ενός επενδυτικού πλάνου που φτάνει τα 2 δισ. ευρώ μέχρι το 2027, δημιουργούμε ψηφιακές υποδομές 10 Gigabit. Σύντομα θα προσφέρουμε στους συνδρομητές μας, ταχύτητες έως 1 Gigabit, συμπληρώνοντας έτσι το πρόσφατο λανσάρισμα της πλατφόρμας EON και τη συνεχή ανάπτυξη του δικτύου 5G. Εξελίσσουμε συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας στην κινητή, σταθερή τηλεφωνία και συνδρομητική τηλεόραση, καθιστώντας την τεχνολογία του αύριο διαθέσιμη σήμερα».

Με το Fiber to the home της Nova, θα μπορείς να απολαύσεις ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητας σύνδεσης από πριν, να έχεις άμεση και γρήγορη πρόσβαση σε κάθε πληροφορία που θέλεις, να παρακολουθήσεις ταινίες ή θεάματα σε HD χωρίς... αντιπερισπασμούς και να εργάζεσαι, χωρίς να πηγαίνει χαμένος ο χρόνος σου.

Με τις ταχύτητες έως 1 Gigabit, απλουστεύεται κάθε διαδικασία και η τεχνολογία γίνεται ακόμα πιο φιλική και εντυπωσιακή, για όλους όσοι την έχουν ανάγκη. Με αυτόν τον τρόπο, η καθημερινότητά μας διευκολύνεται και αποκτά πιο ευχάριστο χαρακτήρα. Και ποιος δεν το έχει ανάγκη αυτό;