AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

REAL LIFE

Θα Κλάψουνε Μανούλες: Τα πιο χρήσιμα και άχρηστα πράγματα που μπορείς να αγοράσεις για ένα νεογέννητο


JTeam

24 Νοεμβρίου 2022

Θα Κλάψουνε Μανούλες: Τα πιο χρήσιμα και άχρηστα πράγματα που μπορείς να αγοράσεις για ένα νεογέννητο
Αν νομίζεις ότι η μητρότητα είναι μόνο ουράνια τόξα και συννεφάκια, τότε αυτό το podcast δεν είναι για σένα

Η Κατερίνα Νανοπούλου, νέα μητέρα, food blogger και πολλά ακόμα, σχολιάζει κάθε εβδομάδα όλα αυτά που αφορούν τη μητρότητα αλλά κανείς δεν σου έχει πει -και συνήθως δεν συζητάμε ποτέ ανοιχτά, χωρίς τύψεις και ενοχές. Από τον θηλασμό και το δύσκολο στάδιο του νεογέννητου μωρού μέχρι τα social media και το mom guilt, ένα είναι σίγουρο: Ότι στο νέο podcast του JennyGr, «Θα κλάψουνε μανούλες»!

Όσο κι αν η «βιομηχανία των νεογέννητων» θέλει να μας πείσει ότι χρειαζόμαστε ένα σωρό πράγματα για το νεογέννητο μωρό μας, τόσο εμείς αντιστεκόμαστε. Βάσει προσωπικής εμπειρίας (και άποψης) η Κατερίνα Νανοπούλου μοιράζεται ποιες ήταν εκείνες οι αγορές που την έβγαλαν ασπροπρόσωπη και ποιες μετάνιωσε, τους πρώτους μήνες της ζωής του μικρού της.

Ακούστε το παρακάτω: