REAL LIFE

Θα Κλάψουνε Μανούλες: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη στοματική υγιεινή του παιδιού σου


Κατερίνα Νανοπούλου

17 Ιουνίου 2023

Θα Κλάψουνε Μανούλες: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη στοματική υγιεινή του παιδιού σου
Η Κατερίνα Νανοπούλου, νέα μητέρα, food blogger και πολλά ακόμα, σχολιάζει κάθε εβδομάδα όλα αυτά που αφορούν τη μητρότητα αλλά κανείς δεν σου έχει πει -και συνήθως δεν συζητάμε ποτέ ανοιχτά, χωρίς τύψεις και ενοχές.

Αν έχεις παιδάκι, σίγουρα σε έχει αποσχολήσει η στοματική υγιεινή του παιδιού σου. Απορίες όπως “πότε αρχίζουμε το βούρτσισμα” ή “πότε κάνουμε το πρώτο ραντεβού στον οδοντίατρο” είναι πολύ συνηθισμένες! Σε αυτό το επεισόδιο Θα κλάψουνε μανούλες, η Κρίστη Παφύλια, Product Manager της σειράς οδοντιατρικής φροντίδας Elgydium, ήρθε στο στούντιο για να λύσει όλες τις απορίες της μαμάς, Κατερίνας Νανοπούλου.

Άλλωστε, η σειρά Elgydium προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά στοματικής υγιεινής με προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των παιδιών.

Η σειρά περιλαμβάνει οδοντόπαστες σε υπέροχες γεύσεις με την κατάλληλη ποσότητα φθορίου για κάθε ηλικία, οδοντόβουρτσες με όμορφα σχέδια και παιδικό στοματικό διάλυμα για αποτελεσματική προστασία από την τερηδόνα.

Jenny.Gr

Από τη Βρεφική Βιολογική Οδοντόκρεμα, ELGYDIUM BABY, η οποία είναι κατάλληλη από 6 μηνών και καθαρίζει απαλά τα δόντια του μωρού, στην παιδική σειρά, ELGYDIUM Kids, 2 έως 6 ετών με πολλές γεύσεις οδοντόκρεμας και παιδικές οδοντόβουρτσες, μέχρι τη σειρά ELGYDIUM Junior για παιδιά 7 έως 12 ετών, που περιλαμβάνει και τη μοναδική ELGYDIUM Αποκάλυψη Πλάκας, η Elgydium γνωρίζει πολύ καλά την οδοντιατρική φροντίδα των παιδιών!

Κι επειδή τα παιδιά πάντα ενθουσιάζονται με τις όμορφες και εντυπωσιακές συσκευασίες, η ELGYDIUM & emoji ενώνουν δυνάμεις για λαμπερά παιδικά χαμόγελα και το βούρτσισμα γίνεται διασκέδαση!