REAL LIFE

Το ανατρεπτικό παγωτό που μας αξίζει


JTeam

3 Ιουλίου 2023

Το ανατρεπτικό παγωτό που μας αξίζει
Το φετινό καλοκαίρι, ετοιμάσου να απολαύσεις τις πιο premium γεύσεις

Το παγωτό είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε το καλοκαίρι. Γιατί φυσικά και θέλουμε να δροσιστούμε απολαμβάνοντας τις αγαπημένες μας γεύσεις αλλά και να πειραματιστούμε δοκιμάζοντας νέους συναρπαστικούς συνδυασμούς. Σε οποιοδήποτε από τα δύο mood κι αν βρισκόμαστε, όμως, έναν προορισμό επισκεπτόμαστε για να μας προσφέρει ακριβώς αυτό που ζητάμε κι αυτός δεν είναι άλλος από την Kayak.

Jenny.Gr

Η Kayak είναι αγαπημένος προορισμός όλον τον χρόνο, όμως, το καλοκαίρι έχει την τιμητική της. Γιατί τι καλύτερο από το να απολαμβάνεις λαχταριστές μπάλες παγωτό στη βόλτα σου, στην επιστροφή από την παραλία, μετά το φαγητό ή απλά καθισμένη στον καναπέ του σπιτιού σου βλέποντας ταινία; Οι ice-cream ready περιστάσεις είναι τόσο πολλές όσο και οι συνδυασμοί που μπορείς να συναντήσεις σε ένα παγωτό. Η τεράστια ποικιλία σε γεύσεις και οι αγνές πρώτες ύλες, όπως 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, πραγματικά φρούτα και αληθινούς ξηρούς καρπούς, σε βοηθάει να έχεις ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι ανάλογα με την εκάστοτε διάθεσή σου και να μην περιορίζεσαι μόνο στις κλασικές επιλογές. Κάθε πιθανός συνδυασμός ξεδιπλώνεται μπροστά σου, προσφέροντας γεύσεις που ποτέ δεν μπορούσες να φανταστείς πόσο πολύ θα λάτρευες.

Jenny.Gr

Το παγωτό είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής. Γι’ αυτό και συχνά το βλέπουμε ως μία επιβράβευση στον εαυτό μας, ένα «Σου Αξίζει» ακόμα και μετά τα πιο φαινομενικά «μικρά» επιτεύγματα, όπως το ότι τόλμησες να κάνεις αυτό που φοβόσουν ή ότι πέτυχες τη χορευτική κίνηση που τόσο καιρό προσπαθούσες. Αν δεν το επιβραβεύσουμε πρώτα εμείς τον εαυτό μας, άλλωστε, ποιος θα το κάνει;

Το παγωτό Kayak ξέρει ακριβώς όλα τα παραπάνω και μιλάει για αυτά με τη βοήθεια της φετινής καμπάνιας “Kayak Well Deserved”. Η υπέροχα δροσιστική καμπάνια σε καλεί να γιορτάσεις τον εαυτό σου με κάθε ευκαιρία, ακόμα και την πιο μικρή. Πώς, για παράδειγμα, να μην αποτελέσει επιβράβευση η μοναδική γεύση Kayak Pavlova; Τα κομμάτια χειροποίητης μαρέγκας και τα αμαρένα θα απογειώσουν τον ουρανίσκο σου, ο οποίος σίγουρα θα πιστεύει ότι γιορτάζει για να αξίζει μία τόσο υπέροχη γεύση. Και τι να πούμε για το Kayak Μαστίχα Ροζ Πιπέρι με μαστίχα Χίου και πιπέρι Rose Brazilia ή το Grand Cru Chocolate με σοκολάτα nyagbo & τρούφα μαύρης σοκολάτας; Το γευστικό αποτέλεσμα είναι τόσο εντυπωσιακό που δεν μπορεί να αποτυπωθεί μόνο με λόγια, παρά μόνο με μία δοκιμή που θα μετατραπεί σε έναν μεγάλο έρωτα.

Μπορείς ακόμα και να ταυτίσεις την κάθε γεύση με τις επιτυχίες σε κάποιον τομέα της ζωής σου. Συναρπαστικό;

Jenny.Gr

Σταμάτα, λοιπόν, να περιμένεις μεγάλα πράγματα για να πεις στον εαυτό σου το «Μπράβο» που του αξίζει. Αναγνώρισέ του τα πιο μικρά πράγματα για να του δώσεις το boost που χρειάζεται για να πετύχει τα πιο μεγάλα. Επισκέψου τις Boutique Kayak, διάλεξε τη γεύση (ή τις γεύσεις) που προτιμάς στα μοντέρνα, επανασχεδιασμένα εικαστικά κυπελάκια και επιβράβευσε τον εαυτό σου με το καλύτερο παγωτό. Επιπλέον, για να μπορείς να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου ανά πάσα στιγμή με το αγαπημένο σου παγωτό, μπορείς να πάρεις τις ανατρεπτικές γεύσεις σε οικογενειακές ποσότητες to-go ή να παραγγείλεις από το e-shop και να υποδεχτείς την ανατρεπτική εμπειρία της Kayak στο σπίτι.

Jenny.Gr

Περισσότερες καλοκαιρινές απολαύσεις ΕΔΩ!