REAL LIFE

6 glorious προορισμοί σε περιμένουν - Μάθε πώς μπορείς να πας δωρεάν


JTeam

9 Αυγούστου 2023

6 glorious προορισμοί σε περιμένουν - Μάθε πώς μπορείς να πας δωρεάν
Πάρε μέρος στον πιο συναρπαστικό διαγωνισμό και κέρδισε ένα ταξίδι σε μία από τις πιο όμορφες ευρωπαϊκές πόλεις.

Πότε πήγες τελευταία φορά στο εξωτερικό; Ίσως είναι πρόσφατα, ίσως έχει περάσει κάποιος καιρός, όμως, σε οποιαδήποτε από τις δύο περιπτώσεις κι αν βρίσκεσαι, θυμάσαι ένα πράγμα: την ελευθερία με την οποία συνοδεύτηκαν αυτές οι μέρες. Μην νοσταλγείς για πολύ, όμως, στο παρελθόν, γιατί τώρα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα σούπερ ταξίδι και, μάλιστα, εντελώς δωρεάν.

Σου φαίνεται απίθανο; Παρακάτω θα βρεις όλες τις πληροφορίες και τις λεπτομέρειες που θα χρειαστείς!

Jenny.Gr

Τα glorious moments, powered by glo, η ενέργεια που στηρίζει τη διαφορετικότητα και αγαπάει όλες τις στιγμές που είμαστε ο εαυτός μας με όλη μας την ψυχή, έχουν ετοιμάσει έναν σούπερ διαγωνισμό ειδικά για εσένα.

Με αφορμή τους αγαπημένους σου διάσημους (Μαρία Σολωμού, Δημήτρης Μακαλιάς, CJ Jeff, Έλενα Χριστοπούλου, Τίμος Ζαχαράτος, Ευαγγελία Συριοπούλου) που διηγήθηκαν στα πλαίσια της ενέργειας δικά τους glorious moments, 6 ευρωπαϊκές πόλεις αποτελούν τώρα τους πιθανούς προορισμούς στους οποίους μπορεί να βρεθείς παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό. Θα είναι το Μιλάνο και η κλασική του αρχιτεκτονική; Θα είναι το Παρίσι και οι ρομαντικές βόλτες; Μήπως η γεμάτη ιστορία Ρώμη ή το Λονδίνο με το Big Ben; Ίσως το Βερολίνο με την πλούσια πολιτισμική του σκηνή ή η ζωγραφισμένη Βαρκελώνη.

Όλοι οι προορισμοί, ένας προς έναν, είναι ξεχωριστοί και γεμάτοι από τα δικά τους ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Πόλεις που όλοι έχουμε αγαπήσει γιατί μας βοηθούν να δημιουργήσουμε αξέχαστα glorious moments. Γιατί ένα ωραίο ταξίδι είναι γεμάτο με κάθε αφορμή για να νιώσεις καλά ψυχολογικά και συναισθηματικά. Ένα ταξίδι, όχι μόνο σε νέους φυσικούς προορισμούς αλλά και στον ανανεωμένο εαυτό σου.

Διάλεξε την πόλη που σου αρέσει εδώ και, με λίγη τύχη, έφυγες!

Jenny.Gr

Γι’ αυτό, λοιπόν, ανακάλυψε τις ιστορίες των αγαπημένων σου διασήμων, επίλεξε προορισμό και ένα glorious ταξίδι για δύο ίσως βρεθεί στον δρόμο σου με τη βοήθεια του συναρπαστικού διαγωνισμού που «τρέχει» τη στιγμή που μιλάμε.

Έτοιμη να ζήσεις τα πιο glorious moments της ζωής σου; Γιατί εκείνα σίγουρα σε περιμένουν στις πιο ωραίες πόλεις της Ευρώπης!