REAL LIFE

Intercatering: Καλοκαίρι σημαίνει cocktails και δημιουργικό finger food


JTeam

17 Ιουλίου 2023

Intercatering: Καλοκαίρι σημαίνει cocktails και δημιουργικό finger food
Ό,τι event κι αν σκέφτεσαι να οργανώσεις, θα πρέπει να έχεις κοντά σου τους καλύτερους!

Ένα από τα πρώτα πράγματα που σου έρχονται στο μυαλό όταν ακούς τη λέξη καλοκαίρι είναι τα cocktail. Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν απόλαυσε μια γλυκιά καλοκαιρινή νύχτα με ένα δροσερό mix drink! Πρόκειται για μία συνήθεια που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος τα τελευταία χρόνια στις επιλογές ανθρώπων που οργανώνουν πάρτι, event ακόμη και τη δεξίωση του γάμου τους και πραγματικά κάνει κάθε εκδήλωση να ξεχωρίζει. Η χαλαρή ατμόσφαιρα και το coolness είναι τα βασικά συστατικά που κάνουν ένα event αξέχαστο. Το blending των γεύσεων πλέον έχει περάσει και στο επίπεδο της γαστρονομίας, με τo cocktail food να γίνεται το πιο απολαυστικό trend για τα καλοκαιρινά πάρτι σας.

Jenny.Gr

Bellini, Mojito, Piña Colada και πολλά ακόμα, μιας και οι δυνατότητες των Cocktail & Bar services της Intercatering είναι απεριόριστες. Εμπνεύσεις βασισμένες στα vibes του καλοκαιριού με την ενσωμάτωση φρέσκων συστατικών όπως καρπούζι, αγγούρι ή εσπεριδοειδή προσθέτουν μια αναζωογονητική πινελιά και αναδεικνύουν τις φυσικές γεύσεις του καλοκαιριού.

Φυσικά, τα cocktail drinks πρέπει να συνδυάζονται με απολαυστικά finger food και mini bites ώστε να δημιουργούν μία ασυναγώνιστη γαστρονομική εμπειρία. Επιλογές ιδανικές για όλα τα summer events, που επιτρέπουν στους επισκέπτες να αναμειγνύονται ελεύθερα ενώ απολαμβάνουν απροσδόκητες λιχουδιές.

Jenny.Gr

Για να απογειώσετε πραγματικά την καλοκαιρινή σας εκδήλωση, σκεφτείτε να δημιουργήσετε cocktail drinks και bites που συμπληρώνουν και ενισχύουν το ένα το άλλο.

Εκεί έρχεται η Intercatering που μπορεί να σχεδιάσει για εσάς μενού για τις ανάγκες του δικού σας event που εξασφαλίζουν την αρμονία του pairing. Ένα tropical cocktail με γεύση ανανά και καρύδα συνδυάζεται αρμονικά με μαριναρισμένες γαρίδες σε γλυκόξινη sauce εσπεριδοειδών με γάλα τίγρη, ενώ ένα amuse bouche inside out maki roll με brick, μία μικρή μπουκιά για μεγάλη απόλαυση, αναδεικνύει τα γεμάτα έντονα αρώματα ενός bellini cocktail.

Jenny.Gr

Τα blinis balik σολομού με χαβιάρι και fresh cream αλλά και ένα station με διάφορες ceviche επιλογές, συνθέτουν τον απόλυτο καλοκαιρινό γαστρονομικό προορισμό και διεκδικούν μία θέση στο menu σας. Παράλληλα, για τους λάτρεις του κρέατος, ένα beef carpaccio με αρωματική μαύρη τρούφα και ένα crispy duck pancake station θα κερδίσουν, αναμφίβολα, μία θέση στην καρδιά σας. Ο συνδυασμός τους με ένα δροσιστικό cocktail με βάση το αγγούρι ή τη μέντα, δημιουργούν μια ακαταμάχητη γαστρονομική εμπειρία για τους καλεσμένους σας.

Jenny.Gr

Απογειώστε το γαστρονομικό ταξίδι των καλεσμένων σας εμπλέκοντας όλες τις αισθήσεις! Για το πάρτι σας, συνδυάστε Cocktail & Bar services με υπέροχες δημιουργίες από finger food και mini bites. H Intercatering εστιάζει πάντα σε υψηλής ποιότητας συστατικά εξασφαλίζοντας ότι οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν μια συναρπαστική και αξέχαστη γευστική περιπέτεια. Ένας τέλειος συνδυασμός για αξέχαστα events με άρωμα καλοκαιριού!

Info: 210 8946625| [email protected] | www.intercatering.gr| Facebook/Instagram: @intercatering