REAL LIFE

Το κρασί που θα συνοδεύσει τις καλοκαιρινές σου βραδιές


JTeam

19 Ιουλίου 2023

Το κρασί που θα συνοδεύσει τις καλοκαιρινές σου βραδιές
Καλοκαιρινές βραδιές με ένα καλό μπουκάλι ροζέ!

Το καλοκαίρι είναι για τα καλά εδώ και μαζί με το καλοκαίρι και την ανεμελιά έρχεται και η απόλαυση. Η απόλαυση της θάλασσας, του καλού φαγητού και, φυσικά, εκείνων των καλοκαιρινών βραδιών που το δροσερό αεράκι μας φυσάει κι εμείς απολαμβάνουμε ένα ποτήρι κρασί.

Είτε με παρέα, είτε μόνοι μας, εκείνες οι μπαλκονάτες βραδιές (ή με κήπο αν είστε τόσο τυχεροί) είναι που κάνουν τα καλοκαίρι μας ξεχωριστά.

Jenny.Gr

Γι' αυτό ακριβώς το λόγο, θα πρέπει να συνοδεύονται και με ένα καλό μπουκάλι κρασί. Σκεφτείτε το εξής. Έχετε καλέσει τους πιο αγαπημένους σας φίλους, έχετε φτιάξει ένα λαχταριστό πλατό με τυριά και αλλαντικά και ανοίγετε ένα μπουκάλι BY.OTT, ένα φρέσκο και ισορροπημένο ροζέ από την Προβηγκία, που αντανακλά στον υπερθετικό βαθμό το στυλ των κρασιών της περιοχής που έχουν γίνει διάσημα σε όλο τον κόσμο.

Αυτό το ροζέ με υψηλή ποιότητα, όπως αυτή που προσφέρει πάντα ο γνωστός οίκος Domaines Ott, είναι φτιαγμένο για στιγμές απόλαυσης.

Άλλωστε, η τεχνογνωσία του Domaines Ott προσδίδει κύρος και εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ελαφρύ, ροζέ του σολομού, χρώμα, ντροπαλή μύτη με εσπεριδοειδή και κόκκινα φρούτα, κομψό αλλά ταυτόχρονα έντονο στόμα, γεμάτο φρεσκάδα.

Ένα benchmark της περιοχής από τη συλλογή του Domaines Ott, σε πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής.

Μιας και συνδυάζεται άψογα με σαλάτες, ψάρια, λαδερά, το BY.OTT, είναι το ιδανικό κρασί για τις καλοκαιρινές σας βραδιές.

Jenny.Gr

Καλοκαιρινή οικογνωσία

Για τους γνώστες του κρασιού, το BY.OTT οινοποιείται και εμφιαλώνεται στο κελάρι του Château de Selle και μέρος του οινοποείου είναι αφιερωμένο στην παραγωγή του. Ολόκληρη η διαδικασία παραγωγής ελέγχεται αυστηρά ώστε να διατηρείται η ποιότητα που αναμένεται από αυτά τα κρασιά.

Jenny.Gr

Το BY.OTT είναι μια κομψή προσθήκη της γνωστής σειράς κρασιών του οίκου Domaines Ott και αποτελεί ένα κρασί που διατηρεί ζωντανό τον χαρακτήρα της Προβηγκίας.

Φέτος το καλοκαίρι, λοιπόν, απολαύστε τις βραδιές σας με ένα καλό ποτήρι (ή μπουκάλι) κρασί BY.OTT και ταξιδέψτε γευστικά μέχρι την Προβηγκία!

Jenny.Gr

TAGS