REAL LIFE

Η NAVA έκλεισε 50 χρόνια ποιότητας και καινοτομίας & είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσεις την κουζίνα σου


Νατάσσα Σχοινά

25 Σεπτεμβρίου 2023

Η NAVA έκλεισε 50 χρόνια ποιότητας και καινοτομίας & είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσεις την κουζίνα σου
Η NAVA έκλεισε 50 χρόνια ποιότητας και καινοτομίας & είναι ο ιδανικός σύμμαχος για να κάνουμε την απαραίτητη ανανέωση στην κουζίνα μας και αυτήν τη σεζόν.

Η νέα σεζόν άρχισε. Αυτές τις μέρες, έχουμε μπει σε mood ανανέωσης σε κάθε τομέα. Οι αλλαγές, ειδικά όταν αυτές έχουν τη δύναμη να στρέφουν προς το καλύτερο την καθημερινότητά μας, μας φτιάχνουν τη διάθεση. Και, ενώ μπορούμε να σκεφτούμε πολλούς τομείς τους οποίους θα εντάσσαμε σε αυτήν την ανανεωτική λίστα, η κουζίνα μπαίνει πάντα στην κορυφή.

Η κουζίνα και ό,τι αυτή περιλαμβάνει έχει περίοπτη θέση όχι μόνο στο σπίτι αλλά και στην καρδιά μας. Γιατί πολύ απλά είναι ένας χώρος δημιουργίας και αγάπης. Αγάπη για τη μαγειρική καθεαυτή αλλά και αγάπη που προσφέρεται σε εμάς και στα αγαπημένα μας πρόσωπα κάθε φορά που ετοιμάζουμε ένα γεύμα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν εμπιστευόμαστε την οργάνωσή της σε οποιοδήποτε brand, αλλά μόνο σε αυτά που έχουν στον πυρήνα της φιλοσοφίας τους να μας προσφέρουν ακριβώς όλα όσα χρειαζόμαστε. Εταιρείες που έχουν ετοιμάσει για εμάς μεγάλη ποικιλία προϊόντων και χρησιμοποιούν μόνο κορυφαίας ποιότητας υλικά κατασκευής για να κάνουν την παραμονή στον χώρο της κουζίνας και τις συγκεντρώσεις στο σπίτι πιο απολαυστικές από ποτέ. Η NAVA ξέρει ακριβώς τον τρόπο να μας προσφέρει όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα και, μάλιστα, φέτος έκλεισε -καθόλου τυχαία- 50 χρόνια τεράστιας επιτυχίας στον χώρο του οικιακού εξοπλισμού.

Jenny.Gr
Φωτογραφία από την εκδήλωση της Nava-50 Χρόνια

Από ένα συνοικιακό μαγαζί στην κουζίνα κάθε νοικοκυριού

Η NAVA ξεκίνησε το ταξίδι της το 1972 και κάθε προϊόν της είναι τόσο λειτουργικό, πρακτικό αλλά και όμορφο που έχει μετατρέψει τη μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική και γενικά την προετοιμασία του φαγητού σε μία ξεκούραστη απόλαυση. Εξαιρετικής ποιότητας μαγειρικά σκεύη, εργαλεία κουζίνας που μετατρέπουν τον κάθε έναν από εμάς σε έναν αυτοσχέδιο επαγγελματία σεφ, είδη σερβιρίσματος που εντυπωσιάζουν και προϊόντα οργάνωσης κουζίνας για πρακτικότητα και αισθητική ικανοποίηση χαρακτηρίζουν απόλυτα το brand. Βλέποντας τη συλλογή, πραγματικά δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις, γιατί τα θες όλα!

Τα πρώτα βήματα της NAVA έγιναν σε ένα συνοικιακό μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στο τέλος των 80s είχε ήδη δύο νέα καταστήματα χονδρικής στην καρδιά της εμπορικής αγοράς. Ο ιδρυτής της, Δημήτρης Βλάχος, πρωτοπόρησε με τις εισαγωγές προϊόντων οικιακού εξοπλισμού. Η επιτυχία και η αναγνώριση της εταιρείας οδήγησε το 1999 στη μεταφορά των δραστηριοτήτων της στις σημερινές της εγκαταστάσεις που λειτουργούν με υπερσύγχρονα πρότυπα.

Jenny.Gr
Live cooking στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια της NAVA

Η νέα γενιά και η παρουσία σε όλο τον κόσμο

Σιγά-σιγά, η δεύτερη γενιά, τα αδέρφια Βλάχου -ο Νίκος, ο Αχιλλέας και ο Βαλάντης-, έχοντας «σμιλευτεί» μέσα στην πείρα και τις πολύτιμες γνώσεις της οικογένειας, ανέλαβαν τα ηνία και συνεχίζουν να διαπρέπουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Γιατί πέρα από την κουζίνα κάθε νοικοκυριού στη χώρα μας, οι συνεχείς επενδύσεις έχουν επεκτείνει την εταιρεία σε διανομείς και αλυσίδες καταστημάτων οικιακού εξοπλισμού παγκοσμίως, σε περισσότερες από 40 χώρες από την Ευρώπη μέχρι τη Νότια Αμερική.

«Κλειδί» στην επιτυχία της NAVA – οι άνθρωποί της. Όλοι εκείνοι που ακολουθούν την εκπαίδευση της εταιρείας και εφαρμόζουν σε κάθε τους βήμα το όραμά της. Εκείνοι που ανταπεξέρχονται σθεναρά σε οποιαδήποτε πρόκληση και βρίσκουν τον τρόπο να φέρουν εις πέρας κάθε στόχο, ό,τι κι αν αυτός αφορά, είτε είναι η ελληνική είτε η διεθνής αγορά του οικιακού εξοπλισμού.

Jenny.Gr
Οι Αφοί Βλάχου στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια της NAVA

Η συνεργασία υποστήριξης στο έργο του οργανισμού Make-a-Wish Ελλάδος

Πέρα από τα υπέροχα προϊόντα της που μας κάνουν καθημερινά συντροφιά στην κουζίνα, η NAVA είναι μία εταιρεία που θέλει να προσφέρει. Ο άνθρωπος και η ποιότητα της ζωής του αποτελεί προτεραιότητά της. Η κοινωνική εταιρική προσφορά και η στήριξη δράσεων για τις αδύναμες κοινωνικά ομάδες βρίσκονται στην καρδιά της ύπαρξής της. Εξ ου και η εταιρεία παρουσίασε τη νέα παιδική σειρά WECARE, όπου μέρος των πωλήσεων θα διατεθεί για την υιοθεσία μιας ευχής παιδιού του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Jenny.Gr
Θερμός από τη σειρά WECARE

Η σειρά περιλαμβάνει δοχεία φαγητού και θερμός μπουκαλιών και ποτηριών σε πανέμορφα σχέδια, πάντα με την υψηλή ποιότητα που μας έχει συνηθίσει η NAVA. Επιπλέον, είναι φτιαγμένη με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και τα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιούν από μικρούς και μεγάλους (σ.σ. Φυσικά και σου φτιάχνουν τη μέρα τόσο όμορφα σχέδια, ανεξάρτητα από την ηλικία σου!).

Jenny.Gr
Προϊόντα από τη σειρά WECARE

Η NAVA είναι πρωταθλήτρια στον χώρο του οικιακού εξοπλισμού. Με την τεράστια ποικιλία, τα κορυφαίας ποιότητας υλικά και τον κομψό σχεδιασμό των προϊόντων, δημιουργεί σχέδια που πρωταγωνιστούν σε κάθε κουζίνα. Έτσι, και αυτό το φθινόπωρο, η εταιρεία αποτελεί την τέλεια επιλογή για να ανανεώσουμε την κουζίνα μας με τον πιο δημιουργικό τρόπο, να προσθέσουμε πινελιές πρακτικότητας στην καθημερινότητά μας και να διοργανώνουμε τα πιο ωραία τραπέζια με τους αγαπημένους μας ανθρώπους!