REAL LIFE

Το «μυστικό» για να μην κάθεσαι να πλένεις τα πιάτα για ώρες


Νατάσσα Σχοινά

21 Σεπτεμβρίου 2023

Το «μυστικό» για να μην κάθεσαι να πλένεις τα πιάτα για ώρες
Όταν έχεις τον σωστό «σύμμαχο» στην κουζίνα, και οι πιο βαρετές δουλειές γίνονται πανεύκολα!

Το πλύσιμο των πιάτων ανέκαθεν βρισκόταν ψηλά στη λίστα με τις πιο βαρετές δουλειές του σπιτιού. Ακόμα και οι πιο όμορφες συγκεντρώσεις στο σπίτι, εκείνα τα τραπέζια που περνούσα φανταστικά με τους δικούς μου ανθρώπους, μπορούσαν να καταλήξουν με άσχημη διάθεση και μόνο στη σκέψη ότι είχα μία στοίβα με πιάτα και ποτήρια να πλύνω. Για να μην ανοίξω το θέμα «κατσαρόλες»… Η ταλαιπωρία με την οποία συνοδευόταν η κατάσταση δεν άξιζε στα good feelings τόσο ωραίων γευμάτων.

Ώσπου ξαφνικά ήρθε στο τραπέζι το «κοινό μυστικό» του πλυντηρίου πιάτων. Εκείνο που ξέρει ακριβώς τις ανάγκες του κάθε σπιτιού και είναι εξοπλισμένο με πολλές λειτουργίες που μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε μία από αυτές με τον πιο πρακτικό και σύγχρονο τρόπο και με χαρακτηριστικά που δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν. Κάπου εδώ, ετοιμάσου να γνωρίσεις τα πλυντήρια πιάτων LG και να απολαμβάνεις από εδώ και στο εξής κάθε πλύσιμο, γιατί πολύ απλά δε θα το κάνεις εσύ!

Jenny.Gr

Δε θα ξανατρίψεις ποτέ ξανά τα επίμονα λίπη

Πόσο εκνευριστικό είναι όταν τα υπολείμματα του φαγητού κολλάνε στα μαγειρικά σκεύη! Συχνά αναγκάζεσαι να τρίβεις για ώρα με το σφουγγάρι ώστε να τα αφαιρέσεις από τις επιφάνειες των πιάτων ή των μαχαιροπήρουνων. Τα πλυντήρια LG, όμως, διαθέτουν δύο φανταστικές τεχνολογίες για να έχεις πάντα το τέλειο αποτέλεσμα εντελώς άκοπα.

Η τεχνολογία TrueSteam™ αξιοποιεί τις φυσικές ιδιότητες του ατμού. Δημιουργεί σωματίδια ατμού υψηλής θερμοκρασίας που καθαρίζουν αποτελεσματικά τα πιάτα και τα μαγειρικά σκεύη, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις κηλίδες από το νερό. Επιπλέον, η τεχνολογία QuadWash™ εξασφαλίζει άψογο καθαρισμό. Πώς; Χρησιμοποιεί βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης και ψεκαστήρες υψηλής πίεσης. Οι τέσσερις περιστρεφόμενοι βραχίονες πολλαπλών κατευθύνσεων εκτοξεύουν νερό σε διάφορες γωνίες, οπότε καθαρίζεται το ίδιο εξαιρετικά κάθε πιάτο σε όλη την επιφάνειά του, σε όποια σχάρα κι αν βρίσκεται. Άσε που δεν έχεις να ανησυχείς για τα πιο ευαίσθητα πιάτα, αφού με τη Ζώνη Διπλού Καθαρισμού μπορείς την ίδια στιγμή να τα καθαρίζεις απαλά και να έχεις στο δυνατό πρόγραμμα τα τηγάνια και τις κατσαρόλες. Φανταστικό;

Jenny.Gr

Κατσαρόλες; Yes, please

Συχνά, το μέγεθος της κατσαρόλας, όπως για παράδειγμα αυτή των μακαρονιών, μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα λόγω του μεγέθους της. Τι θα έλεγες, όμως, αν μπορούσες να ρυθμίσεις μόνη σου τον χώρο μέσα στο πλυντήριο πιάτων; Γιατί, ναι, γίνεται! Με το EasyRack™ Plus, σου δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίζεις τα κάνιστρα του πλυντηρίου ανάλογα με το τι θες να προσθέσεις. Ουσιαστικά, κατεβάζεις σε ύψος το 3ο κάνιστρο και έτσι δημιουργείς περισσότερο χώρο για ένα μεγάλο σκεύος, όπως μία κατσαρόλα. Διαφορετικά, το αφήνεις ψηλά και έχεις χώρο για περισσότερα φλιτζάνια ή μαχαιροπήρουνα.

Jenny.Gr

Ένα πλυντήριο πιάτων που συνεχώς αναβαθμίζεται

Ο κάθε ένας από εμάς είναι διαφορετικός, οπότε και το πλυντήριο πιάτων του πρέπει να είναι αντίστοιχα διαφορετικό για να προσαρμόζεται σε κάθε μας ανάγκη. Και τώρα μπορείς να έχεις ακριβώς αυτό. Με την τεχνολογία ThinQTM1, έχεις πρόσβαση σε ένα νέο περιβάλλον συνδεσιμότητας, άνεσης και παραμετροποίησης. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εγκαταστήσεις στο smartphone σου την εφαρμογή ΤhinQ της LG και να κατεβάσεις το πρόγραμμα πλυσίματος που προτιμάς. Θες κάτι για κατσαρόλες και τηγάνια; Θες για πιο ευαίσθητα σκεύη; Επίλεξε αυτό που προτιμάς και είσαι πανέτοιμη. Η ίδια εφαρμογή, μάλιστα, σου κάνει reminder με φωτεινή ένδειξη μετά από 30 χρήσεις για να βάλεις το πρόγραμμα καθαρισμού της συσκευής.

[1] Απαιτείται η χρήση WIFI.

Jenny.Gr

Λιγότερος θόρυβος για να έχεις την ησυχία σου… Κυριολεκτικά

Κανείς δε θέλει να κάθεται στο σπίτι και την ώρα που χαλαρώνει να ακούγεται ο θόρυβος κάποιας ηλεκτρικής συσκευής. Γι’ αυτό και ο καινοτόμος κινητήρας Inverter Direct Drive™ της LG δημιουργήθηκε με σκοπό να μειώσει ακριβώς αυτόν τον θόρυβο[1]. Μάλιστα, για να μπορείς να διασφαλίσεις ότι θα έχεις για πολλά χρόνια το αγαπημένο σου πλυντήριο πιάτων, ακόμα κι αν προκύψει κάτι στην πορεία, η αγορά σου έρχεται μαζί με δεκαετή εγγύηση[2] για τον κινητήρα.

[1] Κατηγορία εκπομπών αερόφερτου ακουστικού θορύβου[dB(A)]: B

[2] 2 χρόνια σε εργασία και ανταλλακτικά στο προϊόν + 8 χρόνια στο μοτέρ

Jenny.Gr

Ένα «στολίδι» για τη διακόσμηση της κουζίνας σου

Σίγουρα, όταν προμηθεύεσαι ένα πλυντήριο πιάτων, τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που σου προσφέρει είναι προτεραιότητα, αλλά, όπως και να το κάνουμε, αυτό αποτελεί και μέρος της διακόσμησης της κουζίνας. Οπότε, θες να είναι όμορφο και είναι απόλυτα λογικό. Τα μοντέλα της LG, πέρα από κορυφαίας ποιότητας και τεχνολογίας, είναι «στολίδια» για το σπίτι σου και ο μοντέρνος τους σχεδιασμός θα κάνει την κουζίνα σου να δείχνει πιο ωραία από ποτέ.

Jenny.Gr

Με τα πλυντήρια πιάτων LG, ακόμα και μία από τις πιο βαρετές δουλειές του σπιτιού γίνεται απόλαυση. Ποτέ ξανά δεν πρόκειται να προβληματιστείς για τον όγκο των άπλυτων μετά από ένα τραπέζι. Απλά απολαμβάνεις τις καλύτερες στιγμές της ζωής σου με τους αγαπημένους σου και το πλυντήριο αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα. The end.

*Το παρόν κείμενο είναι Advertorial.