REAL LIFE

Πρώτο ταξίδι με το παιδί; 5 tips για να περάσουν όλοι τέλεια


Branded Content Team

14 Δεκεμβρίου 2023

Πρώτο ταξίδι με το παιδί; 5 tips για να περάσουν όλοι τέλεια
Όσο δύσκολο και να φαίνεται, μπορεί να γίνει

Έχει έρθει η ώρα για το πρώτο ταξίδι με το παιδί; Επιτέλους! Σίγουρα περίμενες πώς και πώς να μεγαλώσει λίγο για να μπορείτε να πηγαίνετε οικογενειακά ταξίδια και να δημιουργείτε υπέροχες αναμνήσεις. Ωστόσο, όλοι ξέρουμε πως το εγχείρημα μπορεί να έχει αρκετές δυσκολίες. Πρώτα απ’ όλα, γιατί το παιδί δεν έχει συνηθίσει όλη τη διαδικασία του ταξιδιού, τις συνεχείς μετακινήσεις και ό,τι αυτό περιλαμβάνει.

Εμείς σου βρήκαμε 5 tips που θα σε βοηθήσουν να ταξιδέψεις με το παιδί πανεύκολα και χωρίς ταλαιπωρία ούτε για το παιδί ούτε για τον γονιό και να απολαύσεις τις διακοπές στο έπακρο.

Jenny.Gr

Μην κάνεις εκπτώσεις στην άνεση στη μετακίνηση

Όταν πηγαίνεις πρώτο ταξίδι με το παιδί, ξέρεις ότι θα υπάρχουν αρκετές μετακινήσεις. Από τις βόλτες μέχρι τις απλές μεταβάσεις μεταξύ των προορισμών. Γι’ αυτό και χρειάζεσαι ένα καρότσι που να μπορεί να ανταπεξέλθει στο μάξιμουμ και να μπορεί να μεταφερθεί παντού. Αυτό το καρότσι είναι το COŸA της CYBEX. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη γέννηση ως σύστημα ταξιδιού και είναι συμβατό και με οποιοδήποτε από τα βραβευμένα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου της CYBEX, τα οποία τοποθετούνται πανεύκολα στο παιδικό καρότσι.

Jenny.Gr

Επένδυσε στην ασφάλεια για να μην έχεις περιττό άγχος

Όσο καινούργια εμπειρία είναι για το παιδί το πρώτο ταξίδι, άλλο τόσο είναι και για σένα. Οπότε σαφώς μέσα στα διάφορα άγχη είναι και το να είναι ασφαλές το παιδί μέσα σε όλες τις διαδρομές που θα κάνεις. Το καρότσι COŸA διαθέτει ιμάντα τραβήγματος που ασφαλίζει το παιδί με ακρίβεια και μάλιστα σε λίγα δευτερόλεπτα, ώστε να μπορείς να μεταφέρεις άφοβα το καρότσι μαζί σου παντού. Όποια κι αν είναι η τοποθεσία που θα βρεθείς, μπορείς να είσαι σίγουρη πως θα υπάρχει η ευελιξία που έχεις ανάγκη.

Βάλε πρακτικότητα στα πάντα

Όταν έχεις λύσει το θέμα της μεταφοράς του παιδιού, μένει ένα πράγμα: η αποθήκευση του καροτσιού. Γιατί τι θα κάνεις, για παράδειγμα, όταν φορτώνεις πολλά πράγματα μέσα στο αυτοκίνητο ή απλά φτάνεις στον προορισμό σου και δεν έχεις πολύ χώρο εκεί που είσαι την εκάστοτε στιγμή; Αλλά το καρότσι COŸA το έχει προβλέψει και αυτό, αφού μπορεί με πολύ μεγάλη ευκολία να διπλωθεί σε οποιονδήποτε χώρο πάνω από τις αποσκευές. Ούτε να ανησυχείς για χωρητικότητα ούτε τίποτα. Είναι το πρώτο, ultra-compact Platinum καρότσι της CYBEX και θα γίνει το αγαπημένο σου item.

Jenny.Gr

Δώσε στον ύπνο του παιδιού τη σημασία που του χρειάζεται

Ένας από τους πολύ συνηθισμένους λόγους που ένα παιδί γκρινιάζει ή κλαίει είναι όταν έχει κουραστεί και θέλει να κοιμηθεί. Με το σούπερ αναπαυτικό καρότσι COŸA, το παιδί μπορεί να απολαμβάνει τον ύπνο του όπου κι αν βρίσκεται, ακόμα κι εν κινήσει, αφού διαθέτει εργονομική ανάκλιση και ενσωματωμένες, ρυθμιζόμενες λειτουργίες στήριξης ποδιών. Πάει, λύθηκε κι αυτό!

Βρες λεπτομέρειες που θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Πέρα από τα καθαρά διαδικαστικά κομμάτια, σε ένα ταξίδι τη διάθεση φτιάχνουν και άλλες λεπτομέρειες, όπως το στυλ. Κρατώντας το, το καρότσι COŸA θα σε ενθουσιάσει με το στυλ του. Κυκλοφορεί σε μία συναρπαστική παλέτα χρωμάτων (Sepia Black, Mirage Grey, Off White, Peach Pink and Leaf Green) που, και μόνο που θα βλέπεις, θα χαμογελάς.

Jenny.Gr

Με την πολύτιμη βοήθεια της CYBEX και τη νέα προσθήκη στη σειρά Platinum, το πρώτο ταξίδι με το παιδί γίνεται απολαυστικό και για σένα και για εκείνο!

Μπες στο ηλεκτρονικό κατάστημα της CYBEX για να μάθεις περισσότερα για το καρότσι και να δεις και τα υπόλοιπα συναρπαστικά προϊόντα της εταιρείας.

Advertorial