REAL LIFE

Αγίου Βαλεντίνου: Τελικά υπάρχει αυτό το ένα δώρο που θα κλέψει τις εντυπώσεις


JTeam

14 Φεβρουαρίου 2024

Αγίου Βαλεντίνου: Τελικά υπάρχει αυτό το ένα δώρο που θα κλέψει τις εντυπώσεις
Ούτε κοσμήματα, ούτε ρούχα. Η λύση είναι πολύ πιο πρωτότυπη και nostalgic

Αγίου Βαλεντίνου… Μεγάλη γιορτή των ερωτευμένων για κάποιους, αναγκαίο «κακό» για άλλους. Γιατί, όταν ο ένας ενθουσιάζεται και μόνο στην ιδέα των super cute κινήσεων με τις οποίες συνδέεται η μέρα, και να μην είναι και ο πιο ένθερμος υποστηρικτής των Βαλεντίνων ο άλλος, το λιγότερο που θα κάνει είναι αν μη τι άλλο να κλείσει τραπέζι για φαγητό σε ένα ωραίο εστιατόριο. Ή μήπως δε θα ‘πρεπε;

Όσο για το δώρο, αυτό είναι μεγάλος προβληματισμός. Γιατί υπάρχουν τόσες επιλογές που, από τη μία μπορούν να καλύψουν κάθε γούστο, αλλά από την άλλη σε αγχώνουν γιατί δεν ξέρεις πού να καταλήξεις. Εκτός κι αν υπάρχει αυτή η «μία» περίπτωση. Το δώρο που θα κάνει τη διαφορά φέτος.

The Perfect Valentine's Gift: Nokia 2660 Flip

Jenny.Gr

Ναι, αυτό υπάρχει και δεν είναι άλλο από το Nokia 2660 Flip, ένα «dumbphone» που επανασχεδιάστηκε σε συνέχεια του αυξανόμενου ενδιαφέροντος από την Gen Z και τους Millenials και, ναι, είναι τόσο νοσταλγικό, όμορφο και απελευθερωτικό (σ.σ. μας βοηθάει να περιορίσουμε τον χρόνο επί της οθόνης προς όφελος της ψυχικής μας ευεξίας) που απλά θες να το αποκτήσεις. Με κάμερα που τραβάει φωτογραφίες στυλ lo-fi Y2K και μπαταρία που διαρκεί για εβδομάδες, θα αποκτήσεις έναν δεύτερο έρωτα στη ζωή σου!

Jenny.Gr

Συνέχισε παρακάτω για να δεις στο βίντεο τι συμβαίνει όταν ένα ζευγάρι δεν είναι ακριβώς στην ίδια «γραμμή» για την έξοδο του Αγίου Βαλεντίνου και πώς το Nokia 2660 Flip σε Pop Pink χρώμα κατέληξε σε... πρόταση γάμου!

Μπορείς να βρεις τόσο το Nokia 2660 Flip όσο και όλα τα διαθέσιμα μοντέλα της εταιρείας σε Public, Plaisio και Kotsovolos.

Advertorial