REAL LIFE

Το Ούζο που δίνει το σύνθημα στην παρέα εδώ και 130 χρόνια


Branded Content Team

14 Μαρτίου 2024

Το Ούζο που δίνει το σύνθημα στην παρέα εδώ και 130 χρόνια
Όταν σου έρχεται στο μυαλό η Καθαρά Δευτέρα ένα μεγάλο χαμόγελο σκάει στα χείλη σου.

Η καρδιά σου φτερουγίζει, το μυαλό σου ονειρεύεται, η σκέψη σου ταξιδεύει και η ψυχή σου λαχταράει. Η Καθαρά Δευτέρα είναι διπλή γιορτή για σένα όπως και για όλους μας. Εγκαινιάζει επίσημα την αντίστροφη μέτρηση προς το Καλοκαίρι, την περίοδο της ξεγνοιασιάς κάτω από τον ζεστό ήλιο. Η Καθαρά Δευτέρα έχει άρωμα δικό της. Το άρωμα της θάλασσας, των μεζέδων που «χοροπηδάνε» στο τηγάνι ή σιγοψήνονται στα κάρβουνα την ώρα που εσύ έχεις ήδη σερβιριστεί μ’ ένα δροσερό Ούζο Πλωμαρίου. Γιατί ένα είναι το Ούζο που πρωταγωνιστεί αυτή την υπέροχη ημέρα, αυτό που σηματοδοτεί επίσημα κάθε χρόνο την έναρξη της Σαρακοστής.

Είναι αυτό στο μικρό κομψό μπουκαλάκι που είναι συνδεδεμένο με τις ωραιότερες αναμνήσεις σου και δίνει το σύνθημα για να απολαύσουμε τις ηλιόλουστες ημέρες που έρχονται.

Το παραδοσιακό απόσταγμα που από γενιά σε γενιά δεν έχασε ποτέ τον πρωταγωνιστικό του ρόλο πάνω στο τραπέζι, από εκείνα τα χρόνια που γεννήθηκε μέχρι και σήμερα, η μυστική του συνταγή συνεχίζει να κερδίζει καθημερινά την αγάπη του κόσμου.

Jenny.Gr

Το Ούζο Πλωμαρίου που έκλεισε φέτος 130 χρόνια ιστορίας και παράδοσης είναι συνδεμένο με τις ωραιότερες αναμνήσεις μας και φέρνει στο μυαλό μας όλα όσα έχουμε ζήσει απολαμβάνοντάς το! Αναμνήσεις με την παρέα μας από μια Καθαρά Δευτέρα στο νησί, αναμνήσεις μιας όμορφης περιπέτειας που ζήσαμε σ’ ένα ταξίδι με φίλους και την οικογένεια μας, όλα εκείνα τα ηλιοβασιλέματα που έχουμε απολαύσει στο παραδοσιακό μπλε τραπεζάκι με το αγαπημένο μας ούζο στο ποτήρι και εκείνες τις στιγμές που τραγουδήσαμε και χορέψαμε μοιράζοντας χαρά στην παρέα!

Ημέρες και νύχτες που έγιναν ξεχωριστές καθώς τσουγκρίσαμε τα ποτήρια μας κάνοντας ευχές για το μέλλον.

Το ταξίδι της αυθεντικής απόλαυσης ξεκίνησε πριν από 130 χρόνια στο Πλωμάρι της Λέσβου.

Jenny.Gr

Από τότε η προτεραιότητα για την τήρηση των παραδόσεων και την ποιότητα των συστατικών του αγαπημένου σου Ούζου ήταν βασική προϋπόθεση. Το πολύτιμο απόσταγμα παράγεται όλα αυτά τα χρόνια με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο μέσα σε χάλκινους άμβυκες, από 100% διπλή απόσταξη, με υψηλής ποιότητας καρπούς και βότανα από τη Λέσβο και άλλα μέρη της Ελλάδας. Το αποστακτήριο όπου παράγεται το αγαπημένο μας ούζο μέχρι το τελικό στάδιο της εμφιάλωσης βρίσκεται στην πατρίδα του Ούζου, το Πλωμάρι της Λέσβου. Από εκεί τα τελευταία χρόνια έχει ταξιδέψει σε σχεδόν 50 χώρες κερδίζοντας πάντα τις εντυπώσεις με την ισορροπημένη γλυκύτητα του. Είναι ευκολόπιοτο, έχει υπέροχο άρωμα και εδώ και 130 χρόνια δίνει πάντα το σύνθημα στην παρέα για γέλια, χαρές και υπέροχες Αναμνήσεις!

Advertorial