REAL LIFE FAMILY MATTERS

Η προστασία των παιδιών από τον ήλιο είναι πολύτιμη


26 Ιουνίου 2013

Καπέλο, αντηλιακό και φανελάκι.

Τα παιδιά στην παραλία είναι αδιανόητο να καθίσουν στην ξαπλώστρα μαζί σας. Σίγουρα θέλουν να είναι στην άμμο και να παίζουν με τα κουβαδάκια τους ή να κάθονται ατελείωτες ώρες στη θάλασσα μέσα. Αυτό σημαίνει ότι είναι εκτεθειμένα στον ήλιο για ώρες. Η αντηλιακή προστασία είναι άκρως απαραίτητη.

Καλό είναι να πηγαίνετε απογευματινές ώρες στην παραλία που ο ήλιος καίει λιγότερο. Αν όμως θέλετε οπωσδήποτε να πάτε νωρίς τότε πρέπει να έχετε την απαραίτητη αντηλιακή προστασία για τα παιδιά σας και εσάς.

Αρχικά λοιπόν πρέπει να φοράνε καπέλο όλη την ώρα. Μπορείτε ακόμα και να βρέχετε το καπέλο τους για να δροσίζονται. Επιπλέον πρέπει να τους έχετε βάλει αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας τουλάχιστον μία ώρα πριν βγουν στον ήλιο. Μην ξεχνάτε να τους το ανανεώνεται. Τέλος καλό είναι να τους φοράτε και ένα φανελάκι σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση για να προστατεύονται ακόμα περισσότερο.

Όλα τα παραπάνω δεν είναι τόσο ευχάριστα για τα περισσότερα παιδάκια, ωστόσο η αναγκαιότητα είναι μεγάλη γι αυτό βάλτε τα δυνατά σας να τα πείσετε.

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.