Τι συμβαίνει όταν μία παρέα 7 χρόνων δοκιμάζει gourmet κουζίνα
23 Οκτωβρίου 2014
Απόγευμα Σαββάτου σε ένα από τα πιο πολυτελή εστιατόρια της Νέας Υόρκης, όπου ένα δείπνο κοστίζει $220/άτομο ετοιμάστηκε ένα ιδιαίτερο menu υψηλής γαστρονομίας για 6 πιτσιρίκια ηλικίας 7 ετών.
Το δείπνο αυτό έγινε με πρωτοβουλία των Times της Νέας Υόρκης όπου θέλησαν να προσφέρουν σε έξι παιδιά ένα δείπνο υψηλών προδιαγραφών στο γαλλικό εστιατόριο «Daniel», του οποίου σεφ και ιδιοκτήτης είναι ο Daniel Boulud. Ταυτόχρονα, αναθέτουν στο σκηνοθέτη Jeffrey Blitz να κινηματογραφήσει τις αντιδράσεις τους. Ο σεφ δήλωσε πως θα δημιουργήσει πιάτα που θα δώσουν στα παιδιά την ευκαιρία να δοκιμάσουν διαφορετικές γεύσεις, διαφορετικούς συνδυασμούς αλλά και υφές. Οι αντιδράσεις των μικρών είναι μοναδικές. Δεν διστάζουν να δείξουν τις προτιμήσεις τους και να αποφασίσουν για το καλύτερο πιάτο.