REAL LIFE FAMILY MATTERS

6 διαφορετικοί τρόποι που παιδιά και γονείς περιμένουν τα Χριστούγεννα


24 Δεκεμβρίου 2014

Επιτέλους φτάνει η πολυπόθητη γιορτή του έτους! Μικροί και μεγάλοι ανυπομονούν γι΄αυτή τη στιγμή βιώνοντας βέβαια τελείως διαφορετικά. Πώς;

Ιδού 6 σκέψεις παραμονή Χριστουγέννων:

  1. Παιδιά: Έρχεται ο Άγιος Βασίλης, Έρχεται ο Άγιος Βασίλης...μία φράση που ακούγεται απ΄το πρωί μέχρι το βράδυ! Ο ενθουσιασμός των μικρών σας είναι τέτοιος που δεν γίνεται να το διαχειριστούν. Γονείς: Ωχ! έρχεται ο Άγιος Βασίλης και η λίστα με τα δώρα είναι ακόμη στο συρτάρι...
  2. Παιδιά: Ζητούν απεγνωσμένα να πιουν την καθιερωμένη ζεστή τους σοκολάτα. Ρίχνουν μέσα ζαχαρωτά κι ένα σωρό γλυκίσματα προκειμένου να της δώσουν τη γιορτινή πινελιά που της αρμόζει. Γονείς: Είναι τόσο γλυκιά που πραγματικά δεν πίνετε.
  3. Παιδιά: Έχουν μια αγωνία να ξυπνήσουν το πρωί για να δουν τι δώρο τους έφερε ο Άγιος Βασίλης. Γονείς: Επιτέλους, μία μέρα που μπορούν να κοιμηθούν μέχρι αργά.
  4. Παιδιά: Ετοιμάζουν το πιάτο με τα cookies του Άγιου Βασίλη και τα τοποθετούν μαζί με ένα ποτήρι γάλα κάτω απ΄το δέντρο. Γονείς: Τα απολαμβάνουν αγκαλιά χαζεύοντας το δέντρο τους!
  5. Παιδιά: Εύχονται ο Άγιος Βασίλης να τους φέρει τα σωστά δώρα. Γονείς: Εύχονται να έχουν πάρει τα σωστά δώρα.
  6. Παιδιά: Βλέπουν χριστουγεννιάτικες ταινίες. Γονείς: Βλέπουν χριστουγεννιάτικες ταινίες. Γιατί πολύ απλά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ!