REAL LIFE FAMILY MATTERS

Ο σύμμαχος στο ρόλο μου ως μαμά


19 Ιουνίου 2015

IMG_2838.jpg

Ο ρόλος της μητέρας είναι αυτός που κάθε γυναίκα καλείται να παίξει και να δώσει την ψυχή της. Είτε γίνεσαι συνειδητά μαμά, είτε όχι αυτόματα κάτι αλλάζει τα δεδομένα σου. Ανακαλύπτεις δυνάμεις, αποθέματα υπομονής και όρεξης, συναισθήματα που μέχρι να πάρεις στην αγκαλιά το μωρό σου δεν μπορούσες καν να τα φανταστείς.

Κι έρχεται αυτή η στιγμή που νιώθεις ότι δεν αντέχεις άλλο, αλλά τελικά υπάρχει μία μυστική πηγή ενέργειας που μάλλον είναι ανεξάντλητη. Ίσως είναι το χαμόγελο του μικρού, ίσως το κλάμα του ή η ανάγκη για κατανόηση φροντίδα και προστασία. Το πιθανότερο είναι όλα τα παραπάνω να εφοδιάζουν την κάθε μητέρα με όλα τα απαραίτητα για να τα βγάλει πέρα πάντα χαμογελαστή και πλημμυρισμένη από αγάπη. Τουλάχιστον εγώ, ως μητέρα 3 παιδιών έχω πλέον πειστεί ότι μεγαλώνοντας όχι μόνο δεν λιγοστεύουν αλλά αυξάνονται οι αντοχές και η αγάπη μου όσον αφορά στα παιδιά μου.

Για όλες τις υπόλοιπες δουλείες που έχει όμως μία μαμά, η κούραση υπερισχύει. Με δύο κόρες κι έναν μικρό γιο καταλαβαίνετε ότι στο σπίτι κάθε απόγευμα γίνεται ένα μικρό party. Πλέον τα παιδιά έχουν τους δικούς τους φίλους και συχνά μαζεύονται στο σπίτι. Εγώ λοιπόν πάντα κάτι φτιάχνω για να τους ευχαριστήσω. Μία πίτσα, ένα γρήγορο γλυκό, τοστ ή όποια άλλη λιχουδιά μπορεί να σκεφτώ στα γρήγορα! Κι αυτό το κάνω αυθόρμητα και με μεγάλη ευχαρίστηση.

Όταν όμως έρχεται η ώρα του μαζέματος και του νεροχύτη η κούραση ξαφνικά βγαίνει όλη εκείνη τη στιγμή. Ωστόσο, έχω πάντα ένα μικρό μεν, ισχυρό δε σύμμαχο που διευκολύνει την καθημερινότητα και κάνει το πλύσιμο των πιάτων πιο εύκολο και όχι τόσο χρονοβόρο, το Fairy Clean and Care.

IMG_2838

Κάθε σταγόνα του περιέχει μια νέα φόρμουλα που αποτελείται από 3 καθαριστικούς παράγοντες (Τriple Action Cleaning System) που παρέχουν εξαιρετική καθαριστική δράση που όπως εγώ, κι όλες οι μαμάδες αναζητούν. Δοκιμάστε και τα 2 διαθέσιμα υπέροχα αρώματα - Αλόη & Αγγούρι και Τριαντάφυλλο & Σατέν – και κάντε πιο εύκολο το πλύσιμο των πιάτων και πιο… απολαυστικό.

*Ποιά είναι η δική σας αγαπημένη στιγμή με τα παιδιά σας? Stay tuned και μια έκπληξη σας περιμένει!