REAL LIFE FAMILY MATTERS

6+1 λόγοι που δεν υπάρχουν Σαββατοκύριακα όταν γίνεστε γονείς


24 Οκτωβρίου 2015

ad56420b6dfaf18a4e6fface01d609be-1καθευα.jpg

Είναι Σαββατοκύριακο και κάποτε για εσάς αυτό το διήμερο σήμαινε ξεκούραση, ξενύχτια με τους φίλους και χαλαρές μεσημεριανές βόλτες. Όμως, πλέον δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα από όλα αυτά! Τα ξέγνοιαστα Σαββατοκύριακα σας φαίνονται σαν ένα μακρινό όνειρο. Και ο λόγος; Είστε πλέον γονιός και έχετε άλλες ευθύνες και προτεραιότητες. Παρακάτω θα δείτε μερικούς λόγους που δεν μπορείτε να απολαύσετε τα Σαββατοκύριακα σας όπως πριν αποκτήσετε παιδιά.

  1. Οι στιγμές που χουζουρεύατε μέχρι αργά στο κρεβάτι έχουν γίνει παρελθόν και έχουν αντικατασταθεί από τις πρωινές φωνές των παιδιών.
  2. Μόλις αρχίζει και βραδιάζει θέλετε να βγείτε, αλλά από την άλλη σκέφτεστε το πρωινό ξύπνημα και ξαφνικά το κρεβάτι σας φαίνεται πολύ δελεαστικό.
  3. Οι υποχρεώσεις του Σαββατοκύριακου έχουν διπλασιαστεί από τη στιγμή που γίνατε γονείς, με αποτέλεσμα αυτό το διήμερο να μοιάζει σαν όλες τις υπόλοιπες ημέρες.
  4. Έχετε να παρευρεθείτε σε παιδικό πάρτι και με το που γυρνάτε στο σπίτι είστε πτώμα από την κούραση.
  5. Ο χρόνος που σας μένει για να αφιερώσετε αποκλειστικά στον εαυτό σας είναι ελάχιστος έως μηδαμινός. Έτσι φτάνετε στο σημείο να περνάει το Σαββατοκύριακο χωρίς να το έχετε συνειδητοποιήσει.
  6. Φτάνει η Κυριακή το βράδυ και σκέφτεστε ότι έχετε πραγματικά ανάγκη από δύο μέρες ρεπό!
  7. Πρέπει να μαγειρέψετε, όπως κάνετε και τις υπόλοιπες μέρες και επίσης, πρέπει να μαζέψετε όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν παντού μέσα στο σπίτι.