REAL LIFE FAMILY MATTERS

Ο πιο γλυκός τρόπος για να πείτε ένα παραμύθι


27 Νοεμβρίου 2015

nivea2-Copy.jpg

Το μπλε κουτί της NIVEA δεν είναι απλά μια συσκευασία, αλλά ήταν και θα είναι πάντα κάτι πολύ περισσότερο. Είναι ένα κουτί που κρύβει όλες τις αναμνήσεις φροντίδας και αγάπης. Όταν το ανοίγεις ξεπηδάνε από μέσα εικόνες και αρώματα από την παιδική ηλικία, όπου η μαμά μας άπλωνε τη NIVEA για να προστατεύσει την ευαίσθητη επιδερμίδα μας.

nivea2

Και επειδή η NIVEA θέλει να μεταδώσει αυτές τις όμορφες αναμνήσεις στις επόμενες γενεές, πρωτοπορεί και συστήνει τον κόσμο των παραμυθιών σε γονείς και παιδιά. Ανοίγοντας το μπλε κουτί ανακαλύπτεις ένα αγόρι, την αδελφή του, το μικρό τους κουνέλι και μια νεράιδα. Κάθε μητέρα που μεγαλώνει το μωρό της με ευαισθησία και αγνότητα, μπορεί να του διαβάσει τέσσερις διαφορετικές ιστορίες, που αφορούν τις περιπέτειες των υπέροχων αυτών ηρώων, γραμμένες από τον Udo Weigelt.

nivea1

Αυτές οι ιστορίες βρίσκονται κρυμμένες στη νέα σειρά της NIVEA Tales και αφορούν παιδιά ηλικίας από 2 έως 6 ετών, αλλά και τους γονείς που θέλουν τα μικρά τους να μεγαλώσουν με φροντίδα, αγνότητα και πολύ αγάπη.

Εκτός όμως από τη συλλεκτική έκδοση της συγκεκριμένης σειράς, η NIVEA προσφέρει αυτές τις φανταστικές ιστορίες και μέσω του διαδικτύου στη διεύθυνση www.nivea.gr/experience/tales, ώστε όλοι οι γονείς να μπορούν να τις διαβάσουν στα παιδιά τους.

nivea3

Η μαγική αυτή κρέμα στο μπλε κουτί δεν σταματάει να μας εκπλήσσει και να φέρνει χαμόγελο στα χείλη μικρών και μεγάλων. Βρείτε και εσείς το δικό σας παραμύθι μέσα από από τη σειρά NIVEA Tales και γίνετε παιδί μαζί με τα παιδιά σας.