REAL LIFE FAMILY MATTERS

Η νέα συλλεκτική σειρά συσκευασιών NIVEA Tales μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών


12 Δεκεμβρίου 2015

nicea4-980x509kaueya.jpg

Τα παραμύθια χρόνια δεν κοιτάνε. Μπορούν να καθηλώσουν όλες τις ηλικίες και να αγγίξουν τις καρδιές μικρών και μεγάλων. Δημιουργούν αναμνήσεις που μας συντροφεύουν όλη τη ζωή και ενισχύουν το δεσμό της μαμάς με το παιδί. Τι πιο όμορφο να πείτε καληνύχτα στο παιδί σας με ένα γλυκό παραμύθι; Μια από τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις είναι όταν βάζετε το μικρό σας για ύπνο και του διαβάζετε την αγαπημένη του ιστορία, το φιλάτε τρυφερά και του εύχεστε όνειρα γλυκά.

nivea3-960x516

Εξάλλου τα παραμύθια πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας ενός παιδιού, γιατί έχουν ιδιαίτερα θετική επίδραση στην ψυχική υγεία και στην ανάπτυξη του. Το αγαπημένο σε όλους μπλε κουτί της NIVEA δίνει την ευκαιρία στις μαμάδες και στα παιδιά να ζήσουν τις μοναδικές στιγμές στοργής, προσφέροντας πέντε μικρές ιστορίες. Η συλλεκτική έκδοση συσκευασιών της NIVEA Tales, ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους σε έναν κόσμο μαγικό παρέα με τους ήρωες των παραμυθιών, ένα αγόρι, την αδελφή του, το μικρό τους κουνέλι και μια νεράιδα. Οι νέες αυτές συσκευασίες μας θυμίζουν γιατί η NIVEA ήταν και εξακολουθεί να είναι η αγαπημένη μας κρέμα και μας πάει πίσω στις προσωπικές αναμνήσεις και εμπειρίες, θυμίζοντας μας ότι όλοι κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας.

nivea2

Εκτός όμως, από τη συλλεκτική έκδοση της NIVEA Tales, μπορείτε να βρείτε τη μαγεία των παραμυθιών και στο διαδίκτυο: www.nivea.gr/experience/tales