REAL LIFE FAMILY MATTERS

Μια υπέρβαρη έφηβη δέχτηκε σκληρό bullying – η αντίδρασή της ήταν παραδειγματική


12 Φεβρουαρίου 2016

Μια ομάδα μαθητών σε σχολείο του Καναδά είχαν την “έμπνευση” να διοργανώσουν έναν διαδικτυακό διαγωνισμό από τον οποίο θα αναδεικνυόταν η “πιο άσχημη” του σχολείου.

Η 17χρονη Lynelle Cantwell αποφάσισε να απαντήσει καταλλήλως στα αγόρια που είχαν αυτή την οικτρή ιδέα, βάζοντάς την στη λίστα με τα ασχημότερα κορίτσια. Έκανε λοιπόν ένα post στο Facebook με τίτλο “Για το πρόσωπο που δημιούργησε το διαγωνισμό για το «πιο άσχημο κορίτσι στην τάξη»” και συνέχισε γράφοντας: “Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η ζωή του είναι τόσο δυστυχισμένη που προσπαθεί αυτή τη δυστυχία να τη μεταφέρει και στους άλλους.

10548084_10154673753390444_537639378001736317_o

Για τους 12 που με ψήφισαν και με έφεραν στην 4η θέση. Λυπάμαι και για εσάς. Λυπάμαι που δεν με ξέρετε σαν άτομο. Το ξέρω, δεν είμαι η ομορφότερη. Έχω διπλοσάγονο και φοράω ρούχα XL. Το ξέρω ότι δεν είμαι το ομορφότερο χαμόγελο στο πιο όμορφο πρόσωπο. Αλλά λυπάμαι για εσάς, όχι για μένα. Λυπάμαι που διασκεδάζετε κάνοντας τους άλλους να νιώθουν σκατά. Λυπάμαι που ποτέ δεν θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τι άτομο είμαι. Μπορεί να μην είναι όλα ok στην εμφάνιση μου… Αλλά είμαι διασκεδαστική. καλή, ευγενική, προσγειωμένη, δεν είμαι επικριτική, αποδέχομαι, βοηθάω και είμαι επικοινωνιακή. Το ίδιο είναι και κάθε άλλο κορίτσι που έχετε βάλει σε αυτή τη λίστα. Το ότι δεν είμαστε τέλειες στην εμφάνιση, δεν σημαίνει ότι είμαστε άσχημες. Αν έχετε αυτή την εντύπωση, λυπάμαι για εσάς. Στα σοβαρά τώρα…Get a life”.

Η απάντηση της Lynelle σε αυτό τον προσβλητικό διαγωνισμό έκανε το γύρω του κόσμου με απανωτά share και αναρρίθμητα σχόλια. Υπερασπίστηκε τον εαυτό της και την αληθινή ομορφιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Για περισσότερα άρθρα μπείτε στο 4moms.gr