REAL LIFE FAMILY MATTERS

Mother’s Day: Φέτος λέμε «σ’αγαπώ» με την πιο τρυφερή κομεντί


29 Απριλίου 2016

Captureκαθε.jpg

Η Γιορτή της Mητέρας αποτελεί κάθε χρόνο μια καλή αφορμή για να εκφράσουμε την αγάπη μας στην πιο σημαντική γυναίκα της ζωής μας, αφού η χαοτική καθημερινότητα μας κάνει συχνά να θεωρούμε το συγκεκριμένο δεσμό δεδομένο. Φέτος, αντί να αναλωνόμαστε στην αναζήτηση υλικών αγαθών που θα κάνουν τη συγκεκριμένη μέρα να μοιάζει με ακόμα μία τυπική γιορτή, καλό θα ήταν να πρωτοτυπήσουμε περνώντας λίγο ποιοτικό χρόνο με το πιο βασικό πρόσωπο της ζωής μας.

Μια βόλτα στην παραλία, ένα απόγευμα σπιτικού beaute, η παρακολούθηση μιας ταινίας, όλοι αυτοί οι τρόποι φωνάζουν περισσότερο «σ’ αγαπώ» από ένα απλό δώρο. Η τελευταία ιδέα μάλιστα προσφέρεται για ατέλειωτες γυναικείες συζητήσεις και μερικές ώρες χαλάρωσης μπροστά στην οθόνη, με την επιλογή ταινίας να την έχουμε ήδη έτοιμη, αφού ο θρυλικός σκηνοθέτης Garry Marshall βρήκε τον τέλειο τρόπο για να απολαύσουμε τη συγκεκριμένη τρυφερή μέρα.

Μετά τις επιτυχίες Valentine’s Day και New Year’s Eve, ακόμη μια ρομαντική κομεντί με ένα all-star cast έρχεται στη μεγάλη οθόνη, για να τιμήσει την πρώτη και παντοτινή αγάπη όλων μας, τη μητέρα. Με βασικούς πρωταγωνιστές τις Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts, Britt Robertson και τον Jason Sudeikis, το σενάριο εκτυλίσσεται γύρω από 5 ιστορίες με βασικό άξονα τη μητρότητα. Μέλλουσες μητέρες, ανύπαντρες μητέρες, μητριές, ομόφυλες μητέρες, εν διαστάσει μητέρες, μητέρες όλων των ειδών, υμνούν με έναν συναισθηματικό τρόπο τον υπέρτατο ανθρώπινο δεσμό, μέσα από τις περιπέτειες τους που εκτυλίσσονται μία εβδομάδα πριν από τη μέρα εορτασμού της Μητέρας. Δυναμικές αλλά και ιδιαίτερα συναισθηματικές γυναίκες αποδεικνύουν με τρόπο συγκινητικό ότι κάθε μητέρα είναι ένας εν δυνάμει ήρωας που καλείται να αποδείξει την δύναμη του μητρικού δεσμού και να γιορτάσει με το δικό της τρόπο.

Το φιλόξενο και χαλαρό πνεύμα του Marshall τον κάνει πάντα πρώτη επιλογή των πιο πρωτοκλασάτων ηθοποιών, οι οποίοι κάνουν ουρά για να πρωταγωνιστήσουν στις παραγωγές του - η Julia Roberts εμφανίζεται για τέταρτη φορά σε ταινία του Marshall και ήταν μία παράμετρος για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες λαμπερές πρωταγωνίστριες. Γνωστός για τα blockbusters που φέρουν την υπογραφή του – όπως οι ταινίες The Princess Diaries και Pretty Woman, ο Marshall αγαπά ιδιαίτερα τους δυναμικούς γυναικείους χαρακτήρες και φροντίζει να τους βάζει στο επίκεντρο της δουλειάς του. Σε συνδυασμό με το σενάριο της Lily Hollander με θέμα την Γιορτή της Μητέρας αλλά και με τη βοήθεια των συνεργατών του, Tom Hines, Matthew Walker και της Anya Kochoff Romano, ο αγαπημένος σκηνοθέτης βάζει ακόμα μια φορά τη σφραγίδα του σε μια γλυκιά ιστορία που πρόκειται να τρυπώσει σε κάθε ρομαντική ψυχή – τι καλύτερο από τη Γιορτή της Μητέρας για να την απολαύσουμε;

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την 1η Μαΐου ενώ η διανομή γίνεται από την Tanweer.